calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pozlilo mi je…”On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Stvarno si slatka do neba! SULTAN ODUŠEVLJEN OVOM “NOVOM” DJEVOJKOM KOLIKO ZARAĐUJU LUNA I MARKO? Od cifre će vam se zavrtiti u glavi! OVO JE DOKAZ (FOTO) Bivši italijanski fudbaler (43) pronađen mrtav u hotelu TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ SPREMA PAKAO TERZI! Nije svjestan šta ga čeka! Iznijela sve javno, ovo su svi detalji! BROJE SITNO DO POROĐAJA! Sve je spremno za dolazak bebe! ANITA JAVNO MOLI ANĐELA DA SE POMIRE?! Novom objavom bacila sve u rebus! Nastavlja da se ponižava zbog njega?! (FOTO) Amil Ćorović: “Imao sam PREDRASUDE o Uki Q danas je situacija drugačija! Ona mi je posebno draga” “Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar

ANA ĆURČIĆ TRUDNA? Nakon što je zaprijetila iznošenjem informacija, Kačavenda otkrila detalje!

Objavio: RHT
21/07/2023 12:45 PM

Milena Kačavenda otkrila je da je moguće da je Ana Ćurčić trudna, ali i to da otkako je priprijetila njoj i Aci Bulić iznošenjem informacija, zaobilaze je u širokom luku

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda zauvijek je stavila tačku na prijateljstvo sa Anom Ćurčić, a kako kaže, i zajednički prijatelji su je otpisali. Otkako je kuma pripretila Ani i Aci da je ne diraju jer će izneti cijelu istinu o njima, oni je više ne uzimaju u usta.

– Ne znam zašto me zaobilaze u širokom luku, to je pitanje za njih – ja nemam više šta da kažem. Više mi ništa nije čudno, I jedino ako me pozovu u hotel na Mars iznenadiću se. Ne bi me čudilo ni da je Ana u drugom stanju, a ni da dobiju četvorke – kaže Milena i dodaje da njihovi prijatelji ne mogu da vjeruju šta je sve Ana spremna da uradi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Svi naši zajednički prijatelji, a nemamo ih puno, u šoku su. Više je niko ne komentariše, ona te prijatelje više nema. Ja sam čvrsto riješila da se time više ne bavim. Ne znam da li joj je ostao neko od prijatelja, osim novopečene drugarice Zorice Marković. Blokirala me je na Instagramu, tako da ne pratim njen život. Sada je red da se bavim sobom.

– I da dodam, pošto me optužuje da sam samu sebe prozvala kumom, nisam to ja učinila nego su me žene tako nazvale: Kuma nacionale, jer kažu da sam spojila bivšu Jugu. Da sam mogla da biram neki nadimak ili umjetničko ime, ne bih izabrala da budem kuma sigurno.

Na pitanje da li se nakon svega čula sa ženom Ace Bulića, koju je on ostavio zbog Ane, Milena je bila ironična:

– On ženu nema već 119 godina. Kako sam mogla da pričam sa njom kada ne postoji.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS