calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO)

Maja Nikolić otkrila sve o ljubavi sa Acom Bulićem! Morao je da se skloni u London zbog krvne osvete

Objavio: RHT
15/07/2023 9:59 PM

Maja Nikolić iza sebe ima dugogodišnju karijeru, ali i buran ljubavni život. Ona je svojevremeno bila u vezi sa biznismenom Draganom Acom Bulićem, koji je posljednjih mjeseci aktuelan u medijima zbog pomirenja sa Anom Ćurčić.

Majina romansa sa Bulićem trajala je oko dve godine, a kako kaže, danas su u odličnim prijateljskim odnosima. Tako pjevačica o nekadašnjoj ljubavi, s kojom je bila prije 25 godina, ima samo riječi hvale.

– Ne bih da govorim o detaljima naše veze iz poštovanja prema njemu i njegovoj djeci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima s kojima imam djecu. Mogu samo da kažem da je bio i ostao čovjek za primer – priča pevačica.

Maja Nikolić i Aca Bulić / Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Posvetila mu svoj veliki hit

Maja Nikolić priznaje da je Aci tada posvetila jedan od svojih najvećih hitova.

– Aca nikada nije volio da ga zovu pravim imenom Dragan, a ja sam se našalila i snimila pjesmu “Dragane, Dragane”, koja je posvećena njemu! Kada je čuo pjesmu, nije se ljutio, štaviše, bilo mu je zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu – priča Maja.

“Pomogao je jednoj osobi koju je muž ostavio poslije porođaja”

– Bio je i ostao faca, veliki šmeker i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kada je dobila dijete. Bukvalno je preuzeo brigu o njoj i tom djetetu, a da nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu! Onako, drugarski joj je pomogao. Eto vidite koliko je velik čovjek, a nikada to nije nikom rekao – otkriva Maja.

Zbog rata beogradskih klanova morao je da napusti Srbiju

Zvezdan Slavnić, bivši nevjenčani suprug Ane Ćurčić je nedavno izjavio da je nju prvi dečko navodno tukao i gasio joj cigaretu o ruku, a Maja je ubjeđena da nije riječ o Buliću.

– Grešila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, pokazao i najmanju dozu agresije. Bio je veoma pažljiv, galantan i stabilan muškarac, kakav je i danas – kaže pjevačica i otkriva da je Bulić zbog rata beogradskih klanova morao da napusti Srbiju na neko vrijeme.

– Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete, ali to je prošlost. O njegovom ocu ne bih mnogo da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali dosta toga se zna i pisalo se po novinama. Taj dio Acinog djetinjstva se srećom dobro završio. Aca se kasnije oženio, dobio je djecu i postao porodičan čovjek – završila je Maja, prenosi “Kurir”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS