calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Da li je on novi voditelj Zadruge!? Rijaliti učesnik otkrio: “Mislim da bi to bilo super!”

Objavio: RHT
14/07/2023 10:40 PM

U novoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” pod nazivom “Elita” , prvo mjesto će osvojiti čak 100.000 eura, dok će drugo, treće i četvrto mjesto biti nagrađena sa po 50.000 eura. Produkcija već aktivno pregovara sa poznatim rijaliti zvijezdama o njihovom učešću u narednoj sezoni.

Foto: Printscreen

Ivan Marinković je osvojio simpatije publike svojim učešćem u šestoj sezoni, mnogi su ga smatrali favoritom za pobjedu. Uspio je da izgladi odnose sa Marijom i Miljanom Kulić, kao i da uspostavi kontakt sa svojim sinom Željkom. Uvijek je iskreno komentarisao aktuelne teme u Bijeloj kući bez uvijanja.

Ivan Marinković se sada obratio javnosti i otkrio detalje o tužbi protiv Zorice Marković, odnosu sa sinom Željkom, mogućoj Miljaninoj trudnoći, ali i potencijalnom ulasku u “Zadrugu 7”.

– Ja više neću da učestvujem u rijalitiju. Mislim da mogu da budem spoljni komentator i mislim da bi bilo suvišno da gledamo iste priče. Napravio sam korektne i konkretne odnose kada su Marija, Miljana i Željko u pitanju i mislim da ta baza koju sam napravio tamo za tih devet mjeseci, sada treba da je konkretno ostvarim napolju. Imam svoju ženu i želim tome da se posvetim. Nisam dobio ponudu od produkcije – rekao je Ivan u emisiji “Na vezi sa Ivanom”.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Ivan već vodio program u rijalitiju “Parovi”, novinarku je zanimalo da li bi se Ivan oprobao u ulozi voditelja u “Zadruzi 7”.

– To jedva čekam, to bi bila super prilika. Ja bih to volio i mislim da bi to bilo najveće iznenađenje i moja najveća nagrada za cjelokupno moje rijaliti učestvovanje kada bih dobio od televizije Pink ponudu za neku emisiju. Mislim da bi to bila kruna moje rijaliti karijere i mogu da kažem da ja to zaslužujem. Nemam uopšte lažnu skromnost kada je to u pitanju. Smatram sebe korektnim čovjekom koji može da vodi neku rijaliti emisiju – rekao je iskreno Ivan, a zatim otkrio kako bi se postavio u emisijama prema rijaliti učesnicima sa kojima nije u dobrim odnosima:

– Ja sam to već radio u nekom kratkom periodu i nemam taj problem. Rijaliti učesnici u tom trenutku shvataju ko je u kakvoj poziciji. Ja nisam imao probleme i mislim da bi to bilo vrlo korektno. Ja bih poštovao njih, oni bi poštovali mene i mislim da bi to bilo super – rekao je Marinković u emisiji “Na vezi sa Ivanom” za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS