calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

EVO GDJE SE NALAZE NAKON SVAĐE Taki otkrio da li je Maja pretukla Bilala, pa priznao šta se dešavalo nakon emisije u kojoj je nastao haos!

Objavio: RHT
12/07/2023 7:40 PM

Otkrio šta se dešava sa rijaliti parom, ali i u kakvim je odnosima sa Bilalom nakon skandalozne emisije

U medijima je odjeknula vijest da su se navodno sukobili Maja Marinković i Bilal Brajlović. 

Taki se kratko oglasio za medije o tome.

Na pitanje da li je tačno da ga je Maja zvala nakon tog skandala i molila ga da dođe po nju, Marinković je kratko odgovorio: 

– Ne znam ništa o tome. 

Prije nekoliko dana, Maja je bila gost u emisiji “Narod pita”, u kojoj je izbio skandal sa Bilalom, gdje su se posvađali telefonskim putem, a Marinkovićeva zatim napustila emisiju kako bi izgladila stvari sa svojim dečkom. 

Dok je Maja bila odsutna, u emisiji se pojavio njen otac Taki, vidno iznenađen i bijesan, koji sada za Alo! otkriva detalje: 

– Maja je dete rijalitija, ne podržavam to što je uradila, a isto tako niko nema pravo da je ucjenjuje. I to je jedan vid nasija- započeo je Taki, pa dodao: 

– Onaj ko ulazi u vezu sa Majom, treba da bude svjestan i siguran u sebe da može da iznese sve to što je Maja Marinković, mislim na oblačenje, atraktivnost… 

Taki je otkrio i da li je nekon emisije u kojoj je nastao skandal razgovarao sa Bilalom. 

– Ne, nismo pričali, oni su odmah otišli za Sarajevo, ali danas se vraćaju za Beograd zbog obaveza- završio je Majin otac razgovor za Alo! 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS