calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pozlilo mi je…”On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Stvarno si slatka do neba! SULTAN ODUŠEVLJEN OVOM “NOVOM” DJEVOJKOM KOLIKO ZARAĐUJU LUNA I MARKO? Od cifre će vam se zavrtiti u glavi! OVO JE DOKAZ (FOTO) Bivši italijanski fudbaler (43) pronađen mrtav u hotelu TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ SPREMA PAKAO TERZI! Nije svjestan šta ga čeka! Iznijela sve javno, ovo su svi detalji! BROJE SITNO DO POROĐAJA! Sve je spremno za dolazak bebe! ANITA JAVNO MOLI ANĐELA DA SE POMIRE?! Novom objavom bacila sve u rebus! Nastavlja da se ponižava zbog njega?! (FOTO) Amil Ćorović: “Imao sam PREDRASUDE o Uki Q danas je situacija drugačija! Ona mi je posebno draga” “Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar

OTKRIVENA BRUTALNA ISTINA: Aca Bulić u braku dvadeset godina, nije razveden!

Objavio: RHT
11/07/2023 10:10 PM

Aca Bulić, iako nije bilo planirano da bude dio emisije, našao se u studiju i odgovarao na znatiželjna pitanja, a na samom početku svog gostovanja otkrio je nove detalje o svojoj sada već bivšoj partnerki koja je podigla veliku prašinu u javnosti.

– Mnogi ne vjeruju u tvoju priču da si sa svojom bivšom suprugom završio odnos prije Aninog ulaska u “Zadrugu”, i da si to sada drugačije predstavio kako nju ne bi osudili, da se nekome umiješala u brak i da je uništila nečiju sreću – rekao je voditelj.

– Prvo, nije supruga, nego djevojka. Da razjasnimo, ja imam suprugu u Londonu, gdje smo se oženili, ali nismo zajedno dvadeset godina. Istina je da sam bio sa Anđelom sedam godina u vezi, s njom sam u kontaktu i dan-danas, radi u mom klubu i stvarno je divna osoba. Nisam sa njom par mjeseci prije “Zadruge”. To stvarno nema veze sa Anom, to su neki naši odnosi. Ana i ja smo jedna lijepa priča, a vidim da ima mnogo negativnih ljudi oko nas – rekao je Aca.

– Kada ste vas dvoje govorili o vašem odnosu, ona je rekla da je tek nakon završetka rijalitija vidjela koliko si je podržavao. Kako se desilo pomirenje, ko je načinio prvi korak?- upitao je voditelj.

– Spontano se desilo. Poljubili smo se u hodnik televizije Pink. Ivana Šopić je bila voditeljica, na početku večeri smo rekli da nismo zajedno, a onda se to desilo i objelodanili smo našu vezu nakon bloka reklama – otkrio je Aca.

-Šta će Buliću pisati kad je ovom pjesmu bez rime pisala – pročitao je voditelj.

-Sa Acom neće biti pjesme jer neće biti zbogom – rekla je Ana.

– Jeste li vi vjereni? – pitao je voditelj.

-Morate da me razvedete zvanično u Londonu da bi o tome pričali – rekao je Aca.

-Zar je bitan papir – rekla je Ana.

-Da li bi voljela da budeš Ana Bulić? – pitao je voditelj

-Da – rekla je Ana.

-Iskreno meni je to samo papir – rekao je Aca.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS