calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

ISPLIVALA IMENA UČESNIKA ZADRUGE 7! U “Elitu” ulaze fudbaleri, pjevači i voditelji!

Objavio: RHT
01/07/2023 6:30 PM

Rijaliti format “Zadruga 7 Elita” najvjerovatnije će okupiti pobjednike koji su se takmičili u “Farmi”, “Dvoru”, “Velikom bratu” i “Zadruzi”.

Kako se navodi, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, kao što su Ivana Ljuba, koji je prvi pobjednik “Velikog brata”, tu je i Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi.

Ideja velikih rijaliti-fanova koji svakodnevno pišu na društvenim mrežama koga bi voljeli da vide jeste da se vrate i Miloš Bojanić i starleta Stanija Dobrojević, bez koje rijaliti format definitivno ne može da prođe.

-Kasting za učesnike za rijaliti “Zadruga 7 Elita” uveliko traje i tako će biti u naredna dva mjeseca. Još je sve svježe, a ideja je napretek. Mnogi bi da budu učesnici novog projekta, a nekoliko kandidata je već potvrdilo da su u pregovorima s produkcijom. Usput se od vjernih fanova rijalitija koji pišu koga bi voljeli da vide u novoj sezoni rodila i ideja da se okupe i na male ekrane ponovo vrate pobjednici “Farme” i “Velikog brata” – kaže izvor. 

U pitanju su Ivan Ljuba, koji je pobijedio u “Velikom bratu” 2006, kao i Saša Ćurčić. Miloš Bojanić je takođe zanimljiv učesnik, budući da se pokazao kao veliki radnik na “Farmi”.

Pored njih, zanimljivi su i pobjednici Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski i Žarko Stojanović – priča upućen izvor i dodaje da se sve za sada strogo čuva u tajnosti.

-Još se ne priča ni o čemu pošto produkcija na kraju odlučuje šta će i kako će. Kao i svake godine kada su takmičari u pitanju, kada odu na razgovor s produkcijom, ne smiju da pričaju o uslovima za rijaliti. Visine honorara će se, kao i do sada, držati u tajnosti, kao i datumi kada će se ko useljavati na imanje jer neće svi ući na početku rijalitija – navodi izvor. 

Kako se prenosi, ideja je bila da dio rijalitija bude i pjevačica Bebi Dol, ali je ona morala da odbije dobru ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće.

-Mnogi su pričali da bi Bebi Dol voljela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duže. Roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pjevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i posjeta da se posveti bilo čemu drugom – kaže izvor.

Vjerna publika po društvenim mrežama piše da bi voljela da vidi i pobjednika “Dvora” u novoj sezoni.

-Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobijedio u rijalitiju “Dvor” i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni. Opet kažem, sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svidio. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja.

(ALO)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS