calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

“REKLE SMO JEDNA DRUGOJ ŠTA SMO IMALE”: Breskvica progovorila o svađi i pomirenju sa Zerom

Objavio: RHT
17/06/2023 7:00 PM

Početkom nedjelje na društvenim mrežama odjeknula je vijest da su se Breskvica i Zera pomirile.

Iako su njih dve najprije demantovale da su u lošim odnosima, ispostavilo se da je ipak postojao bif između njih.

Redakcija Hype. rs je posjetila Breskvicu i Henny-ja na snimanju spota, a tu priliku iskoristili su da proćaskamo sa njima o aktuelnim dešavanjima, ali i o pomirenju sa Zerom.

– Smatram da i u ovom, ali i u svakom drugom poslu, ne možeš da se slažeš sa svim kolegama. Bilo mi je bezveze da budemo u lošem odnosu, gledala sam da sa kim god imam problem to rješavam, jer ne želim da se bavim tim stvarima, šta je ko rekao za mene, pogotovu ne volim javna prozivanja -započela je ignjatovićeva pa dodala:

– Želim da se fokusiram na lijepe stvari, najprije na karijeru i muziku. Kao što sam rekla, smatram da smo obje krive zato što nije trebalo to tako da bude, ali desilo se i okej je. Nas dvije smo se čule, rješile smo šta smo imale jedna drugoj smo rekle šta smo imale, nije kao da ću da se družim sa njom, ali ne želim da se prozivamo. To je najzrelije da se uradi – objasnila je Breskvica.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS