calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

HAOS U STUDIJU Šmizla žestoko udarila po Ani, optužila je da je prevarila za veliku sumu novca i da je varala Zvezdana sa Acom

Objavio: RHT
17/06/2023 10:36 AM

U emisije “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević je ugostio učesnike “Zadruge 6” – Zoricu Marković, Anu Ćurčić i Ivana Marinkovića.

Foto: Printscreen

Na red su došli i tvitovi.

– ‘Ajde ćuti, nije ti ovo crni sto, pusti ljude da ti kažu nešto – pročitao je Darko.

– Čovek koji pet godina nije htio da čuje za svog sina nema prava nikome da kaže nešto – pročitao je Darko.

– Zglobovi vas bole samo zbog nedostatka ovoga u tijelu. Izlečite se lako…

– Samo to i mogu da mi kažu – rekao je Ivan.

– Gledateljka koja se predstavila kao Jovana Šmizla se potom uključila uživo u program.

– Ovdje je Jovana Šmizla. Želim puno da pozdravim Ivana, mnogo bih voljela da čujem šta dotična misli o ovom prijateljstvu – rekla je Jovana.

– Ona je trebala da uđe, njoj je tužba spremna, može da kaže sve što hoće – kazala je Ana.

– I ti koja juriš svog muža sa nožem po kafanama, a ja te spašavam. Bila si sa cijelim Partizanom, poruke imam, sve znam sa kim si bila. Nemoj da me vučeš za jezik. Znam i zbog čega nisi ušla u Zadrugu – govorila je Ana.

– Ona je ozbiljan manipulator, lažov i folirant. Ušla je unutra da raščerupa Aleks, kao i Anđelu – govorila je Šmizla.

– To je istina – kazao je Ivan.

– Nemoj da kažem javno ime sa kime si ga varala – rekla je Ana.

– Ti znaš da si Acu varala sa Zvezdanom i Zvezdana sa Acom. Imam i ja slike i sve. Šta je sve radila dok je Zvezdan bio u zatvoru. Imala je nekoga u Švajcarskoj – govorila je Šmizla.

– Ona i ja se znamo pet mjeseci, tako što je ona dolazila u moj salon i njena porodica. Bila mi je simpa, ušle smo u priču – govorila je Ana.

– Kada sam je upoznala sa Urošem, smarala ga je svaki dan da joj da savjet. Nemoj da se praviš mutava. Ivan je za sve bio u pravu

– Ana sve ima napismeno, zašto nisi ušla Jovana – rekla je Ana.

– Zato što nisam mogla da podržim ono što je trebalo da se podrži. Nisi ušla u Zadrugu jer je to tvoj najveći problem. Veliki pozdrav za pjevača koji te je blokirao jer si ga smarala – rekla je Šmizla.

– Ko je to blokirao Anu – upitao je Darko.

– Zna ona dobro… Zaje*ali ste me za mnogo para – rekla je Šmizla.

(ALO)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS