calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

ŽENE TREBAJU ZNATI Pet stvari koje muškarci prvo zapaze

Objavio: RHT
16/06/2023 8:19 PM

Časopis Men’s Health sproveo je istraživanje i svojim čitataocima postavio pitanje: Šta sve muškarci primijete na ženi tokom prvog seksa? Iako su odgovori bili različiti, neki su se ponavljali više puta, i pokazali da muškarci ne primjećuju sitnice poput sjene na očima ili novih pramenova, dok su svakako miris kože i izraz lica okidači strasti.

SAMOPOUZDANJE

Nema ništa zavodljivije od žene koja se osjeća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to i pokaže. Kada ona skine garderobu, on ne primjećuje bikini frizuru, suhu kožu ili pedikir, već erotični govor tijela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

POKRETI

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tijela koji odišu ženstvenošću jedni su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše tijelo, koje se njiše u skladu sa njegovim dodirima.

Foto:Pixabay

IZRAZ LICA

Strast i žudnja koja se može vidjeti na ženskom licu muškarcima je apsolutno neodoljivo. On neće primijetiti losion sa šljokicama, već izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

OBLINE

Nago žensko tijelo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može da odoli nijedan muškarac. On ne vidi vaše strije ili celulit, već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim stomačićem, zadnjicom, kukovima i grudima koje će ga oboriti sa nogu.

MIRIS

Svaka osoba ima svoj specifični miris kože. On ne želi da osjeti vaš novi parfem ili toaletnu vodu, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će kasnije rado osjetiti na svojoj odeći i čaršafima nakon seksa.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS