calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU

ŠOK! Ivan nakon izlaska iz Zadruge oči u oči sa Miljanom i Bebicom: Konačno riješili da se suoče nakon priče o starateljstvu nad Željkom!

Objavio: RHT
11/06/2023 8:54 PM

Mnoge je iznenadila odluka Marije Kulić da javno podrži Ivana Marinkovića u finalu Zadruge 6, a mjesecina unazad se špekulisalo kako će se razvijati njegov odnos sa Miljanom napolju, s obzirom da imaju sina Željka s kojim je on imao emotivne trenutke u rijalitiju, ali isto tako zato što su često imali razne sukobe i konflikte u istom, te se nagađalo da li će se boriti za starateljstvo nad djetetom.

Da su zakopali ratne sjekire i riješili da zbog svog mezimca budu u dobrim odnosima i nadoknade mu sve ono vrijeme koje je proveo bez oca, svjedoči i najnovija zajednička fotografija Ivana Marinkovića sa Miljanom i Bebicom na kojoj su vidno raspoloženi i nasmijani.

Foto: Alo

Mnogi komentarišu da se Marinković nakon izlaska iz Zadruge ubrzo zaputio u Niš kako bi proveo vrijeme sa svojim sinom jer ga nije vidio nakon Miljanine diskvalifikacije, a nedavno je Marija izjavila da su prije par dana razgovarali na video pozivu.

Ivan je prije dva dana progovorio o tome da li će se boriti za starateljstvo nad malim Željkom i istakao da će se na sve načine truditi da on bude sretan.

– Naravno da neću jer mislim da smo Miljana, Marija i ja odnose doveli do savršenstva, kako u trenutku mogu da budu. Znam da je Željku lijepo u Nišu i da ima savršene uslove. Ja imam svoj emotivni život. Marija je ta koja brine o Željku, Miljani želim da pronađe svoju sreću. Važno je da Željku bude najljepše – rekao je on, piše Alo.rs.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS