calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu…

NEZAPAMĆENI POKLONI NA SVADBENOM VESELJU Jana Todorović dobila automobil i 20.000 eura bakšiša!

Objavio: RHT
07/06/2023 10:27 AM

Folkerka Jana Todorović je proteklog vikenda pjevala na svadbenom veselju kod porodičnih prijatelja, gdje su je domaćini obradovali na neviđeni način – poklonili su joj ključeve Audija i čak 20.000 eura bakšiša.

Foto: Printscreen/YouTube

Oduševljenje Janinim nastupom bilo je sveprisutno, kako kod mladenaca, tako i kod svih gostiju, ali vrhunac večeri dogodio se kada je domaćin usred veselja prišao folk pjevačici i predao joj ključeve automobila. Jana je ostala u potpunom šoku, ne vjerujući šta se upravo desilo.

– Jana je tri mjeseca ranije znala da će da pjeva na ovoj svadbi, jer su u pitanju njeni kućni prijatelji. S domaćinom je sve ugovorila, ali nije znala jedan detalj, a to je da je spremio iznenađenje i poklon koji dosad nikad nije dobila na proslavama. Druge pjevačice dobiju satove i zlatne lance, ali je njen prijatelj htio da joj pred gostima pokloni audi. Kad je veselje počelo, nakon što je Jana otpjevala blok pjesama, čovjek je zamolio da mladenci i ona izađu ispred sale da bi vidjela iznenađenje. Kad su izašli, izljubio je Janu, zahvalio joj što nije tražila ni dinar za honorar za svadbu, pa joj je poklonio auto – priča izvor, pa dodaje da folkerka prvo nije htjela da prihvati kola na poklon, jer im se cijena kreće od 10.000 do 50.000 eura, u zavisnosti od očuvanosti.

– Jana je počela da se smije, nije mogla da vjeruje šta je snašlo! Prvo je rekla da ne može da prihvati poklon, a onda je ipak, na nagovor gazde, uzela ključeve. U pitanju je crni audi Q5. Jana je uzela ključeve, okupljeni su aplaudirali, a onda se vratili u salu, gdje se nastavilo slavlje. Tamo je poslije bila sva u eurima, kitili su je gosti, te je uzela bakšiš od skoro 20.000 eura – rekao je pomenuti sagovornik za “Republiku”.

Jana je istakla da se sa ovim muškarcem poznaje čitavu deceniju i da su dobri prijatelji.

– Bila sam kod prijatelja na slavlju i bio je dogovor da ne pjevam za honorar. To je trebalo da bude moj poklon mladencima, ali, eto, i ja sam dobila iznenađenje! Ne bih da pričam o detaljima, znam da ni on to ne bi želio, ali eto! Nesvakidašnji poklon me je sačekao – kratko je poručila Jana za pomenut medij.

Inače, pored Jane, na ovom veselju pjevao je i Uroš Živković, koji je također uzeo veliki bakšiš.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS