calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje”

Georgina izazovnim fotografijama sa Maldiva obilježila 30. rođendan: Ronaldo uputio čestitku putem video poziva

Objavio: RHT
28/01/2024 8:59 PM

Georgina Rodrigez, atraktivna zaručnica Kristijana Ronalda, proslavila je 30. rođendan na Maldivima.

Foto: Instagram

Tim povodom počastila je svoje pratitelje nizom izazovnih fotografija te pokazala i dio rođendanskog slavlja. Kao što to često i čini, Georgina je na mnogim fotkama u prvi plan stavila svoju istreniranu stražnjicu, a njene objave pokupile su brzo gotovo osam miliona lajkova.

Foto: Instagram

Rođendan je prosalvila u društvu mnogobrojnih prijatelja, a Ronaldo koji zbog sportskih obaveza i povrede nije mogao biti na Maldivima, čestitke je uputio putem videa.

Foto: Instagram

Brojni pratitelji su joj uputili čestitke u komentarima, a neki su izrazili i tugu jer Ronaldo nije s njom.

Foto: Instagram

Podsjećamo, prije dvije godine par je rođendan proslavio u Dubaiju, a Ronaldo je na “Burj Khalifi”, jednoj od najviših zgrada na svijetu, postavio Georgininu fotografiju uz prigodnu rođendansku čestitku…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS