calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO)

NESKOH PREDSTAVIO NOVU PJESMU ‘OČI BI UBIJALE’: Mistični momenat u kojem se svako može pronaći

Objavio: RHT
13/11/2023 2:20 PM

NesKoH, pop-rock pjevač sa adresom u Francuskoj, do sada je predstavio sjajne numere koje imaju snažne poruke o svijetu, kao mogućem boljem mjestu za život.

I sam spot pjesme vrlo je duboko povezan sa simbolikom s obzirom da je sniman u objektu iz XV vijeka, kojeg je čovjek prepustio zaboravu i svjedočio njegovom uništenju.

Ovog novmebra Neskoh predstavlja i novu pjesmu simboličnog naziva “Oči bi ubijale” za koju je sam radio muziku, tekst i aranžman.

Ovaj izuzetno talentovani izvođač, kazao je da je ideja za pjesmu proistakla iz rečenice koju je sasvim slučajno pročitao i koja je na njega ostavila snažan utisak.

-Ta rečenica- oči bi ubijale mi se dugo vrzmala po glavi, pretvarajući se u ideju sa svakojakim i mnogobrojnim pitanjima, tipa: koliko bi ljudi preživjelo da se stvarno može ubijati pogledom? Šta ustvari mi vidimo? Da li je to ono što nas interesuje ili možda ipak ono u što vjerujemo? Da li smo mi u našim pogledima na svijet više subjektivni ili možda ipak objektivni – kazao je Neskoh koji se na apstraktan način pokušao poigrati riječima i vizuelnim ambijentom.

-Volim kada riječi stvaraju neku vrstu mistike, I nadam se da će ta mistika da dođe do uha I oka slušaoca i da će se pronaći u pjesmi i oni koje na svijet gledaju objektivno i oni koji su se na neki način razočarali u ljubav ili voljene! I to mi je nekako bilo vrlo interesantno za raskopavati, raznim pitanjima – dodao je.

Osim zanimljivog teksta i ambijenta, ova pjesma ima i zanimljivu simboliku.

-Živimo u vremenu gdje je čovjek već toliko toga stvorio i izmislio što je savršeno. Smatram da čovjek generalno gubi osjećaj da cijeni ono što ima. Nevjerovatna je činjenica da sve više imamo, a da opet nekako jedva čekamo da sve uništimo – mišljenja je Neskoh koji kroz svoje pjesme nastoji probuditi svijest kod publike na vrlo zanimljiv način.

I sam spot pjesme vrlo je duboko povezan sa simbolikom s obzirom da je sniman u objektu iz XV vijeka, kojeg je čovjek prepustio zaboravu i svjedočio njegovom uništenju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS