calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje

DEVITO TIK PRED SVADBU VARAO VJERENICU?! Čak i ljubavnicu navodno tjerao da potpiše “ugovor o POVJERLJIVOSTI”!

Objavio: RHT
03/11/2023 6:00 PM

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno se zakleo na vječnu ljubav sa svojom djevojkom, koju je vjerio prije nekoliko mjeseci. Mladi izvođač organizovao je sve u apsolutnoj tajnosti, pa je od svojih 70 gostiju zahtjevao da potpišu ugovor o povjerljivosti, te je svakom od njih zabranjeno da koriste mobilni telefon, kako se ne snimci i fotografije ne bi pojavili u javnosti, pisali su mediji.

Kako sad pišu mediji, reper se nekoliko nedjelja prije nego što je stao na ludi kamen viđao sa drugom djevojkom, s kojom je navodno bio intiman, a sve je puklo kad je od nje tražio da potpiše ugovor o privatnosti.

Nedavno je bio sa jednom djevojkom. On je njoj tražio da potpiše ugovor o tajnosti i da se po tom ugovoru viđaju i da ona ne smije nikome da kaže da se viđa sa njim. Naravno da je djevojka odustala. On se vidio sa njom dok je bio vjeren. Njemu je manir da se potpisuju ti ugovori… Svi u Topčidercu i gosti, konobari za njegovo vjenčanje su morali da potpišu – govori dobro obavješten izvor, koji se druži sa djevojkom koja se viđala sa reperom.

Ona je spavala sa njim, ali djevojka se frapirala kad je čula šta od nje traži. Nikako nije htjela da potpiše i poslije se nisu više viđali – dodaje izvor.

Inače na Devitovom vjenčanju je bilo zabranjeno snimanje i slikanje, jer ni on nije nosio masku po kojoj je prepoznatljiv. Njega su svi gosti ispoštovali i nijedna fotografija se nije pojavila u javnosti.

BONUS VIDEO:

Republika/Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS