calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: E živote moj, da mi je sad ponovo malo otići do Neuma! “OPERI, PA PROSTRI” (VIDEO) Indira se ne odvaja od bivšeg muža: Ne obećavam da ću te usrećiti na ovom svijetu Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA! “Sklepaj nekoj dijete, da se ostvariš kao roditelj!” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM! “Tvoju Mionu su punili lijepo” Od supruge gola slika, od Voksa posebna pjesma: Majkl Daglas je sretnik Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik: Formirane kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo “ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! (VIDEO) Dnevni horoskop za ponedjeljak, 30. septembar 2024: Bikovi izgubili u idejama i vizijama, Rakovi svode račune, Vage u konfuziji, a Vi? “E SAD ĆU DA KAŽEM PRAVI RAZLOG RASKIDA!” BAKA PRASE i ANJA BLA se SVAĐAJU UŽIVO tokom emisije “CarCast sa Va Vanom” MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pozlilo mi je…”On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Stvarno si slatka do neba! SULTAN ODUŠEVLJEN OVOM “NOVOM” DJEVOJKOM

Zvezdan ne zna za koju da se odluči! Jednoj bi da pravi dete, a sa drugom samo neozbiljno!

Objavio: RHT
23/01/2023 5:00 PM

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić iz dana u dan sve više šokira fanove rijalitija kako svojim postupcima tako i izjavama.

Foto: Printscreen

Nedavno je napravio apsoltni obrt dešavanja u Beloj kući kada se poljuboio sa Aleksandrom Nikolić i ostavio Anđelu Đuričić sa kojom je prevario svoju ženu Anu.
Anđela je oko toga napravila dramu, ali mu je ubrzo preko prevare prešla i sve zaboravila. A sada Zvezdan je sve ostavio bez teksta sledećom izjavom:

– Anđeli bih napravio dete, a Alex mi služi samo za s*ks. – izjavio je Zvezdan.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS