calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi!

ZVEZDAN ME JE VIŠE ISPOŠTOVAO NEGO ANA Šok obrt nakon svađe sa Ćurčićevom, Kačavenda se zahvalila Slavniću!

Objavio: RHT
22/06/2023 11:29 AM

Već danima mediji bruje o pucanju prijateljstva između Ane Čurčić i Milene Kačavende. Milena je svim silama branila Anu dok je ona bila u rijalitiju. Međutim, Ana je po izlasku iz rijalitija demantovala neke kumine izjave i bila je iznenađena kakve su sve informacije dospjele u medije. 

Milena se danima nije oglašavala za domaće medije, ali kada je primetila da je Ana ne brani u javnosti, rešila je da se oglasi putem lajva na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram

Milenu je najviše zaboljelo što Ana nije reagovala kda su je optužili da je uzimala novac od fanova. Ćurčićeva je u emisiji “Narod pita” izjavila da je dobila od fanove uplatnice kao dokaze o uplati, a da taj novac nikada nije stigao do nje. Ovo je kap koja je prelila čašu i koja je navela Milenu da se oglasi, prenosi Alo.

Milena je sada po prvi put osjetila potrebu da se zahvali Zvezdanu Slavniću što je javno nije blatio. Istakla je da je on više ispoštovao nego Ana u nekim situacijama. 

– Da li je Milena pretjerala sa svojim izjavama? Jeste, Milena je bila ostrašćena i pretjerala je. Ja kažem Milena jeste bila ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se za vijek i vijekova riješi zlostavljača. Mogu da kažem da sam najviše pretjerala u njenoj odbrani, najviše sam pretjerala u ratu sa porodicom Slavnić jer sam ih vrijeđala nemilice. Moram danas da priznam da me je Zvezdan Slavnić više ispoštovao nego Ana Ćurčić. Više puta sam navela da mi Zvezdan Slavnić nikada u životu meni nije uputio ružnu riječ, niti je u životu meni nešto ružno uradio – rekla je Milena, a zatim dodala:

– Kada su ga pitali: “Ko je ta Milena Kačavenda i zašto vas toliko napada”, on je jednu stvar izgovorio, a to je: “Zaista ne znam, ja sam samo bio tu da joj pomognem kada joj je muž bio na koledžu”. To je sve što je Zvezdan Slavnić nakon svoje diskvalifikacije do dana današnjeg za mene rekao i na tome moram da mu se zahvalim. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS