calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama

ZVANIČNO KRAJ: Razveli se Kim Kardašijan i Kanje Vest!

Objavio: RHT
03/03/2022 10:30 AM

Nekadašnji supružnici završili su sa sudskim procesom na sudu u Los Anđelesu.

instagram

Najpopularniji svetski par, Kim Kardašijan i Kanje Vest, sada su i zvanično razvedeni.

Ročište je održano u Los Anđelesu, pa su konačno posle svih problema nakon osam godina braka, slobodni.

Na sudu se nisu pojavili fizički, već je Kim prisustvovala virtuelno, dok je Kanje poslao samo svog asvokata.

Kanje se poslednjih nedelja borio protiv razvoda na različite načine, uključujući objave na društvenim mrežama u kojima je od Kim tražio da se pomire.

Međutim, Kardašijanova uživa u ljubavi sa komičarom Pitom Dejvidsonom. Ona je prošle godine podnela zahtev za razvod nakon višemesečnih medijskih napisa o bračnim svađama.

– Jako želim da se razvedem. Tražila sam od Kanjea da naš razvod zadrži u tajnosti, ali on to nije učinio – napisala je Kim u izjavi podnetoj sudu prošle nedelje.

Par ima četvoro dece: osmogodišnju ćerku Nort, sina Sejnta, ćerku Čikago i dvogodišnjeg sina Psalma.

IZVOR: 24SEDAM.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS