calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

ZORANAH KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU SA NUĆUJEM! RASPOLOŽENJE MI ZAVISI OD MUSKARACA

Objavio: RHT
26/01/2023 2:45 PM

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah progovorila je o svom privatnom životu.U medijma se spekulisalo da je u navodnoj aferi sa reperom Nućijem, a evo kako ona to komentariše.

Foto: Printscreen Instagram

– To za Nućija mi je smešno jer on je jako dobar i preduhovit dečko. Ne znam zašto nas povezuju. Nije skroz moj tip – rekla je ona, a na pitanje da li postoji neki muškarac u njenom životu, blogerka je odgovorila:

– Kod mene uvek nešto postoji, ali o tome ne pričam. Meni raspoloženje zavisi od muškarca, ali ima i raznih drugih stvari koji me čine srećnom. U vezama se ponašam zavisno od horoskopskog znaka partnera.

Foto: Printscreen Instagram

Jovanovićeva je otkrila kakva je kada se sa nekim posvađa.

 Zavisi da li želim da ostanem prijatelj s nekim ili ne želim što je bio slučaj u mnogim slučajevima, ja se ni ne svađam, samo se sklonim i ne komuniciram više. Uporno pričam ne primam više nove ljude u svoj život i uvek me to dočeka na druga vrata i uleti mi neko u život. Ne obazirem se na prošlost i ne kajem se nizašta. Sve što se dešava u životu, dešava se s razlogom.

Ona je priznala da li bi snimila svoj rijaliti.

 Ako je u pitanju rijaliti koji mene pratio možda. Sigurno ne bih pristala za bilo šta jer time puštaš nekoga da te prati ceo dan, ulaziti u tvoju intimu. Sve ima svoju cenu. Sa druge strane, imam svoj rijaliti na jutjubu, ali mogu da doziram koliko i šta ćeš da ubacuješ.

BONUS VIDEO:

hyprtv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS