calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

“NE ZANIMA ME KAKO ĆE OVAJ INTERVJU UTICATI NA MILJANINO STARATELJSTVO!” Zola iznio stravične informacije: Sramota me je…

Objavio: RHT
07/03/2024 3:00 PM

Zola iznio stravične informacije

ekskluzivnom intervjuu iz Beča za Hype TV Lazar Čolić Zola iznio je šok detalje dešavanja tokom boravka Miljane Kulić kod njega u stanu.

Zola na 300%
Zola iznio stravične informacije / Foto: HypeTV/YT Printscreen/Instagram

Konačnom raskidu prethodio je najgori sukob do sada!

Zola iznio stravične informacije

– Imao sam potrebu da budem čist pred Bogom! Nisam htio da pustim tako lako, mislio sam da će biti drugačije! Prvi put sada mogu da kažem da me je sramota tog odnosa sa njom, sramota me je Miljane! 

Foto: HypeTV

– Zgadila mi se potpuno, toliko me je povrijedila i razočarala, postao sam ravnodušan. Sada mogu da kažem, Miljana je nimfomanka, ozbiljna! – rekao je Zola za HypeTV.

– Mogu slobodno da kažem da mi je ona najviše zla nanijela!

Da li si Miljanu tokom godina štedio zbog toga što je majka?

– Ona treba da obrati pažnju na ponašanje baš jer je majka. Sa jednog na drugog. Gledam prije neki dan ona ima odnose pred punom sobom. Ljudi prolaze pored, kao da prodaje lubenice, a ne…

Zola na 300%
Foto: HypeTV

– Kako misliš da će ovaj intervju uticati na njeno starateljstvo nad Željkom?

– Baš me briga, ne zanima me više. Emociije više nemam, ravnodušan sam. Koliko znam ona nema nikakve veze sa starateljstvom, već Marija. Moja majka se isto napatila, a nju niko ništa nije pitao!

MILJANA JE ABORTIRALA TRI PUTA

– Koliko puta je Miljana abortirala sa tobom u vezi?

– Dva puta i ona kaže da ima još jedna kiretaža napolju za koju ja ne znam. Ona je bila u stanju da mi pošalje više puta u toku dana pozitivan test i da je trudna. Imam sve u telefonu. Pa ne možeš biti trudna na svakih sat vremena – našalio se Zola.

CIJELI INTERVJU POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK ISPOD OVOG TEKSTA:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS