calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje

“Znam, ako pipam dno da me očekuje nešto sjajno!” Sale Tropiko otvorio dušu u emisiji Chit Chat sa Nemanjom

Objavio: RHT
02/06/2024 6:30 PM

“Znam, ako pipam dno da me očekuje nešto sjajno!”

Foto:Hypetv

Frontmen grupe Tropiko bend, Aleksandar Cvetković gostovao je u emisiji Chit Chat sa Nemanjom. Koja se emituje na programu Hype televizije. Tom prilikom razgovarao o karijeri, Tropiko bendu, kćerkama, kao i novoj djevojci koju krije od očiju javnosti.

Kako i sam kaže, dugih 25 godina koji su iza ovog sastava donosile su kako lijepe, tako i one manje lijepe stvari:

“Na početku smo doslovno radili za deset maraka. Tako je vrijeme bilo, u Beogradu su se tada slušali teški narodnjaci,a naš repertoar je bio potpuno drugačiji, mi smo tada slušali rokenrol . Dešavalo se da nam zakažu svirke u isto vrijeme kao i nekom drugom bendu, i da mi ostanemo bez angažmana. U životu se bez svega preživi, a kamoli bez para. Bez njih je nekada i bolje.

“Znam, ako pipam dno da me očekuje nešto sjajno!”

A na pitanje, da li je nekada poželio da odustane, Sale odgovara:

“Pa jesmo u jednom momentu, mada nemam ja tih akcija, ja uglavnom ne odustajem u životu. Ja znam ako pipam dno, da me očekuje nešto sjajno. Bilo je recimo u periodu 2005 kada smo izdali prvi album ostali bez svega, i doživeli fijasko.Na radijskim festivalima smo bili na posljednjem mjestu. Sve dok se nismo povezali sa ljudima koji su nam pomogli.

Mi smo tada drugima izgledali kao vanzemaljci.Imali smo neki svoj fazon.Bili smo drugačiji što po izboru muzike, a i po samom stilu odijevanja Tako da smo od jednog popularnog brenda.Dovedeni do toga da budemo izbačeni iz klubova, savjetovali su nas da se dovedemo u red.Ali sve se to promijeni”

Veliku zahvalnost duguju jednoj posebnoj dami koja im je pomogla da dođu u Beograd.

S druge strane, spot za pjesmu “Gorim ja” nosi jednu emotivnu životnu priču. Naime, prije 23 godine, kada Tropiko bend nije ni slutio da će danas biti jedan od najpopularnijih i najtraženijih na našim prostorima. U njihovom životu pojavila se jedna žena koja im je otvorila oči i omogućila sve. Jednom prilikom svirali su u lokalu u blizini Leskovca gdje je ona slučajno došla i oduševila se momcima. 

Prišla im je da se upoznaju, predstavila se.Da bi im zatim dala vjetar u leđa.Odnosno da se odvoje od rodnog grada i okušaju sreću u Beogradu. I zaista je tako bilo. Ona ih je dovela u Beograd.Upoznala sa menadžerima i ljudima iz svijeta muzike, pa su tako oni napravili prve uspješne korake.

Ona danas nije sa nama, ali ja njoj dugujem ogromnu zahvalnost za sve što je uradila za nas, slava joj”

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE U LINKU ISPOD:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS