calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

“Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru” – Bebica iznio stravične optužbe na račun Kulića: Tvrdi da su mu vračale

Objavio: RHT
17/10/2023 7:40 PM

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica podigao je veliku prašinu izjavama da se porodica njegove nekadašnje djevojke bavi bacanjem magije. Osim toga, on se dotakao i dečka Tijane Kulić, Miljanine sestre koji je u zatvoru.

Učesnik “Elite 7” Nenad Macanović Bebica izrazio je sumnju da se porodica Kulić bavi crnom magijom i da su, kako on tvrdi, bacili kletvu na momka Tijane Kulić, koji je ubio čovjeka i završio u zatvoru!

U sinoćnoj  emisiji “Pretres nedelje” ovu temu je pokrenula upravo Miljana Kulić i dodala:

– Što se tiče Bebice, on je sa mnom obilazio sve manastire i vozio je moju majku na kontrole. Mislila sam da će Marija umrijeti, te sam išla kod jedne žene, kako bi mi pomogla. U Mijajlici se nalazi ta žena, pomjera lopte pogledom, isključivo pomaže ljudima. Bebica je moju majku i mene vozio svuda – zatim se obratila bivšem vjereniku:

– Matora je rekla da si joj pričao kako se moji roditelji bave crnom magijom. Reci sad gdje smo bili – poručila je Kulićeva.

On je otkrio da je njemu, kako on tvrdi, rečeno da u džepu njegove plave jakne postoji nešto zamotano. 

– Ne znam šta si radila kod te žene. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su žejleli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovjek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim. Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! – kazao je Bebica, a Miljana je pobjesnila.

On je otkrio da je njemu, kako on tvrdi, rečeno da u džepu njegove plave jakne postoji nešto zamotano. 

– Ne znam šta si radila kod te žene. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su željeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovjek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim. Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! – kazao je Bebica, a Miljana je pobjesnila.

BONUS VIDEO:

– 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS