calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

ZLATA NIJE PROČITALA NIJEDNU KNJIGU Šta će mi to u životu, nije me sramota, bitno je da zaradim pare

Objavio: RHT
15/09/2023 3:40 PM

“Čitala sam lektiru jer sam morala do osmog razreda i to je to”, rekla je ona

Zlata Petrović važi za jednu od omiljenijih narodnih pJevačica, a mnogi kažu da je to zato što je “prava žena iz naroda”.

Ona je sada otkrila da je estrada nije pokvarila, te je tako bez ikakvog ustručavanja i priznala da nijednu knjigu nije pročitala od osnovne škole.

-Nisam pročitala nijednu knjigu jer time nisam stigla da se bavim. Nije me sramota jer je moj život otišao u drugom smjeru. Bitnije mi je bilo da pjevam i da zaradim pare nego da se obrazujem – počela je Zlata i dodala da je posljednji put čitala lektiru u osnovnoj školi.

– Čitala sam lektiru jer sam morala do osmog razreda i to je to. Razmišljala sam nekad o školovanju, ali sam shvatila da su me pjevanje i život koji sam vodila naučili da čitam ljude. Za mene je svaki čovjek knjiga. Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila fakultet – rekla je pjevačica i dodala da ni danas, iako je u penziji, nema vremena za čitanje.

– Samo kada na internetu naletim na nešto zanimljivo, ja otvorim link i pročitam, ali suštinski me zanima samo psihologija. Ona mi dosta pomaže u komunikaciji s djecom i da lakše razumijem njihove probleme i potrebe. Mog mlađeg sina dosta pogađaju tračevi, pa ja pokušavam da mu objasnim da nisu sve „avioni i kamioni”, kako se priča, već da pojedinci hvaleći se zapravo pokazuju svoju nemoć – kaže Zlata.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS