calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Živimo kao šefovi, a uskoro nas čeka rijaliti “Imanje” i cure iz bajke! “IDEMO ŽENITI ARNELA” (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2024 1:30 PM

Elmedin: Živimo kao šefovi

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Elmedin: Živimo kao šefovi

Sultan iz Gornje Višnjice i njegov rođek Anel Karić nastavili su da žive “punim plućima”.

“Živimo kao šefovi, a uskoro nas čeka rijaliti “Imanje” i cure iz bajke” – rekao je Elmedin i dodao:

“Idemo ženiti Arnela…”

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS