calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje!

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO)

Objavio: RHT
17/07/2024 4:30 PM

Sultan traži Memine skrivene kamere

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan traži Memine skrivene kamere

Sultan iz Gornje Višnjice, nakon što je nabacio novu frizure, uložio je mnogo napora da u stanu pronađe skivenu kameru koju je montirao naš voditelj Sulejman Memo Haljevac.

Ideju za to dao mu je frizer, koji mu je rekao:

“Memo možda sve tajno snima…”

Belaj u frizeraju.

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS