calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na kolegicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je shizofreničarka” Šta se događa s Lunom Đogani otkako Marku Miljkoviću prijeti sedam mjeseci zatvora? Evo svih detalja… Djevojka iz BiH se pohvalila iznenadnim gostom na svadbenom fotografisanju, prišao im Vin Dizel Fatima ne može da gleda Janu dok priča o svadbi sa Elmedinom i naređuje joj! Nije mu dugo trebalo: Pogledajte prvi gol Kilijana Mbapea za Real Madrid Konačno se saznalo ko je moćnik kojeg je osvojila Milica iz Niša: Prebogati milioner osvanuo, gledajte ga samo KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NA JAHTI Isplivale obnažene slike, Manuela se odmah pokajala! “Nismo imali za hljeb! Nosili smo tuđe stvari, bili smo mnogo siromašni!” TRIK FX “Ne stidimo se!” U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok!

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: More sam prvi put vidjela sa 29 godina! “SADA IMAMO PUNO PARA…” Zašto je pobjegla od Jane? (VIDEO)

Objavio: RHT
14/08/2024 4:45 PM

Fatima: SADA IMAMO PUNO PARA

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Fatima: SADA IMAMO PUNO PARA

Sultanova Bosanka danas se ponovo osvrnula na nedavni godišnji odmor.

“More sam prvi put vidjela sa 29 godina” – istakla je Fatima i dodala:

“Sada imamo puno para…”

Inače, Fatima je pobjegla od Jane koja je muči…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS