calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IMALA ODNOS S DVA MUŠKARCA PRED KAMERAMA! Rijaliti talmičarka na rubu srama: Ostat ćeš upamćena po trojci u tuš kabini! Ilon Mask iznenadio videom: Njegov ples s Trampom pogledalo 120 miliona ljudi Elmedin rekao Jani da hoće da joj pravi djecu! Fatima prevrće očima i pije kafu kao da je posljednja! MRAČNE TAJNE MIONE JOVANOVIĆ! Šokantni detalji iz njene prošlosti! Ša će poludjeti MAJA MARINKOVIĆ ZAPALILA U ZAGREB NAKON SVAĐE! Na taksi potrošila 500 eura, Stanislavu upala u kuću u cik zore Evo šta se događa s Melinom nakon razvoda od Harisa Džinovića: Zanijemićete od šoka, a ovo prezime sada nosi HITNO HOSPITALIZIRAN PJEVAČ! Zaražen opasnim virusom: “Nekoliko puta sam padao u nesvijest, nisam znao ni kako se zovem” ŠAMARAO JU JE PRED CIJELIM AUTOBUSOM! Nakon strašnog premlaćivanja oglasila se Tara Simov – JEZIV SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST! BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću da čujem za Memu! “HOĆU DA SE VIDI DA IMAM VIŠE PARA OD NJEGA” (VIDEO)

Objavio: RHT
16/08/2024 4:00 PM

Elmedin: Neću da čujem za Memu

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Elmedin: Neću da čujem za Memu

Nastavlja se rat na relaciji Elmedin – Sulejman Memo Haljevac. No, to ne sprječava Sultana iz Gornje Višnjice da, kako kaže, ulaže i sebe.

“Neću da čujem za Memu” – naglasio je Elmedin i dodao:

“Hoću da se vidi da imam više para od njega…”

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS