calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata IVANA KENEŠKI DOBILA NAPAD NAKON DISKVALIFIKACIJE?! Isplivali svi detalji haosa! Ona uradila ovo! Sramne riječi Janjuša na račun Terzine prevare! Poručio Milici u lice: On je kralj! Boban Rajović mogući predstavnik Crne Gore na Eurosongu Zvijezda Mančester sitija uhapšena zbog krađe mobitela Zastrašujuća drama Britni Spirs: Vatra iz kamina joj umalo došla glave, ostala bez obrva i trepavica Za sutra u Bosni i Hercegovini izdat narandžasti meteoalarm Sedma godišnjica smrti bh. pjevačice i kantautorice Donne Ares OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari!

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Jana se ne pomjeraju! Fatimu tjeraju da kuha kafe i da ih služi! (VIDEO)

Objavio: RHT
20/08/2024 4:40 PM

Elmedin i Jana se ne pomjeraju

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Elmedin i Jana se ne pomjeraju

Sultan iz Gornje Višnjice i njegova Ukrajinka danas se ne pomjeraju sa mrtve tačke! Za razliku od njih, Fatima radi cijeli dana… A oni je još treraju da kuha kafe i da ih služi.

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS