calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Elmedin danas zaštitio sebe i svoju porodicu: “Ako ovi nastave napadati moj lik djelo, slijede sankcije”!

Objavio: RHT
06/02/2024 7:28 PM

Rijaliti “Život sa dvije žene” privlači sve više pažnje u regiji. Elmedin Karić i njegove dame Fatima i Jana svakodnevno pred našim kamerama doživljavaju razne avanture, a javnost netrpljivo čeka nova dešavanja.

Danas je Elmedin imao važnog posla u Zenici, a sve u cilju zaštite svog lika i djela. Na sve češće napade odgovrio je posjetom Općinskom sudu kako bi zaštitio svoj lik i djelo.

-Ako me nastave napadati slijede sankcije – poručio je bijesno Elmedin.

Šta je još rekao o sve učestalijim napadima na sebe pogledajte u videu.

Šta će se sve dešavati u rijalitiju “Život sa dvije žene” saznajte na našem Youtube kanaluInstagramu i Tiktoku.

Hypetvbih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS