calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gile otkrio detalje veze sa Aleksandrom Prijović! Bili smo kao vuklan! “Produkcija me je TUKLA?! UPIŠKILA sam se od STRAHA! Uništili su mi ŽIVOT!” Ivana Keneški ISPOVIJEST Kako na ovo reaguje Gastozova djevojka? Sada je jasno da će nastati problem! Anđela kad sazna? Milica kroz suze otkrila sve što je boli! Nisam zaslužila ovo! Živim da mu ulice kažem sve! Nije moglo ostati u njoj: Fatima odala veliku tajnu “Kačavenda je FOLIRANT! Sada pere Anđelu!” Ana Ćurčić “Dužna je 7000 eura, a glumi…” Goca Tržan URNISALA Ivana Marinkovića?! “Svaka baba zna koliko je puta do sada…” Ekskluzivno! Saša Mirković najavio šta nas očekuje na Hype TV Drama u Novom Pazaru! Haos na ulicama, odjekuju topovski udari, povrijeđen policajac Dokle više?! Novi slučaj nasilja nad životinjama u BiH usijao društvene mreže (VIDEO) Hejteri, slabi ste! Elmedin odgovorio na prozivke da ne radi ništa dok izigrava dimnjačara “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRIJETNJAMA (VIDEO) Još jedan roditelj prijavio nasilje nad djetetom u Bošnjačkoj gimnaziji Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR?

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ako uđem u rijaliti Imanje znam ko će mi čuvati žene! “BEZ DVIJE NEĆU BITI NIGDJE” (VIDEO)

Objavio: RHT
24/05/2024 11:00 AM

Elmedin: Ako uđem u rijaliti Imanje…

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Elmedin: Ako uđem u rijaliti Imanje…

Sultan iz Gornje Višnjice jedan je od kandidata za ulazak u rijaliti “Imanje”.

“Ako uđem u rijaliti Imanje žene će mi čuvati… – rekao je Elmedin, pa iskreno priznao:

“Bez dvije neću biti nigdje”.

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS