calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Soraja zabrinula sve objavom sa sinom iz bolničkog kreveta?! “Moj hrabri dječak!” Marku Miljkoviću prijeti zatvor? Na adresu stigao zahtjev tužilaštva, on se oglasio? Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama KLJUČNI DAN JE 17. OKTOBAR?! Za 3 znaka to znači samo jedno: LOVA DO KROVA! Miljana otkrila detalje razgovora sa Zolom nakon prekida trudnoće: ”On ne želi ni da čuje…” Memo Haljevac o pokojnoj baki Mari: Ljudske pijavice su je snimale do zadnjeg daha života! Evo šta kažu lešinari, Mare sad od njih odmori “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju? OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLIJEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” Sve je uništeno: Pogledajte štetu u Jablanici koja se procjenjuje milionima Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja

ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU: Skočila na njega – obezbjeđenje ponovo aktivno! BRUTALNE UVREDE

Objavio: RHT
11/10/2024 3:45 PM

ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU

Uroš Rajačić je isprovocirao brutalnim uvredama.

Foto: Printskrin / Pink TV

U toku su nominacija odabranih u rijalitiju, prilikom kojih je izglasan Nenad Macanović Bebica, nastao je kolaps u kući kada je Ena Čolić skočila na Uroša Rajačića. Zbog brutalnih uvreda koje joj je uputio.

ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU

Naime, prvo ga je ona tokom njegovog izlaganja požurivala “jer mnogo davi”, da bi se on poslije toga ostvrio na nju.

 Vrlo si iskompleksirana djevojka, ističeš se na pogrešan način i vrlo si nesrećna -odbrusio joj je Rajačić.

– Ma ti ćeš da mi kažeš, debilčino jedna. Ti si najveći retard u rijalitiju, došao si ovdje da pričaš o meni. Hajde slobodno pričaj sat vremena o meni – uzvratila je Ena.

– Pokazaću ja ko je Ena Čolić koja psuje mrtve majke ljudima, a priča da ima neki vokabular. Za manje od sedam dana si pokazala svoje pravo lice – prijetio je Rajačić.

Pošto se sukob između njih dvoje zahuktao, Čolić je krenula da mu se unosi.

– Ti si jedan klošar mrtvi, ‘ajde namjerno ću da ti priđem da vidim kako ćeš da me istrpiš. Jer ja imam samokontrolu – vikala je Ena.

“Ovdje sam uvijek da rješavam ove mrtve nark*manke” 

 Na metar od mene budaletino, došla si ovdje kao jer si istaknuta u privatnom životu. A vidi se šta si radila u Egiptu, ovdje sam uvijek da rješavam ove mrtve nark*manke – provociora je Rajačić.

– Ma ko si bre ti degeneriku jedan. Došao si iz selendre i meni prosipaš neku pamet. Sad kad ti se nakačim na vrat, nadrljaćeš. Tebi je Turčin je*o mamu – izvređala ga je Ena.

– Ena, iskreno, je l’ su ti sr*li u usta nekad, ovi šeici iz Turske. Zgaziću te ovdje – zaključio je još žešćim Rajačić.

Nakon niza incidenata u rijalitiju, većina pratilaca se s pravo pita: Do kada ćemo gledati ove gnusne scene, koje sigurno nisu za javno prikazivanje…

Pročitajte i: ANITA PREBOLJELA ANĐELA: Već ljubi drugog MUŠKARCA! ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS