calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU”

ŽENE JOJ ZAVIDE: Prijovićkin stajling od 58.500 eura!

Objavio: RHT
12/02/2023 9:30 PM

Pevačica Aleksandra Prijović, koja skoro svakog vikenda nastupa po inostranstvu, vratila se sa danas sa nastupa. Nju je na aerodromu “Nikola Tesla” dočekao saradnik, koji joj je pomogao oko prtljaga.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je odmah po sletanju uključila telefon i dopisivala se, a znatiželjnji putnici su samo gledali u Prijovićku, ne remeteći njen mir. Ono što su mnogi primetili jeste Aleksandrin stajling, koji retko ko može sebi da priušti.

Samo budna od nerca košta oko 50.000 evra, dok je za tašnu izdvojila 8.000 evra, na nosila je i naočare poznatog svetskog brenda koji košta oko 500 evra.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS