calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

ŽENA OD SULTANA U VRELOM IZDANJU SLAVI SVOJ 25. ROĐENDAN! Šokirala priznanjem o Vuku Mobu, a onda otkrila da li je upoznala njegovu kćerku!

Objavio: RHT
29/04/2024 9:20 PM

Žena od Sultana u vrelom izdanju

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/M.M.

Tijana Milentijević, poznatija kao “Žena od Sultana”, večeras je okupila prijatelje, ali i medije kako bi proslavila svoj 25. rođendan u jednom od poznatih restorana u srpskoj prijestonici.

Iako je nekada bila u ljubavnoj vezi sa reperom Vukom Mobom, iznenadila je prisutne izjavom da nije on nije pozvan na njen rođendan s obzirom da bivše partnere ne zove na svoja slavlja, ali je naglasila da je i dalje u dobrim odnosima s njim.

Photo: Hype/Žena od Sultana u vrelom izdanju

Takođe, otkrila je da nije imala priliku da upozna Vukovu kćerku Teonu, ali i da nikada nije insistirala na tome.

Kroz smijeh je dodala da postaje posebno pozitivna i zabavna kada se malo opusti uz piće, često dijeleći viceve s prisutnima. Njeni životni ciljevi su zdravlje i uspjeh, s obzirom na to da se uskoro priprema za izdavanje novog albuma.

Prisjetimo se kako je Tijana komentarisala prije nekoliko mjeseci:

– Mi smo u odličnim odnosimasituacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo tako da ćemo vidjeti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, vidjećemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja – rekla je Tijana Milentijević.

BONUS VIDEO:

đ

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS