calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

Zelenski u panici! Zapad se sprema da Ukrajini zada udarac koji je možda i gori od onih koje im Rusija zadaje!

Objavio: RHT
27/11/2022 9:54 AM

Ukrajina se od samog početka sukoba oslanjala na zapadnu vojnu pomoć.

Foto: Screnshot Youtube

Snabdevanje naoružanjem i opremom omogućilo je ukrajinskoj vojsci da pruži otpor ruskoj vojsci, ali se raketni napadi na kritičnu infrastrukturu Oružanih snaga Ukrajine ne mogu zaustaviti. Zapad se sprema da Ukrajini zada udarac koji će biti opasniji od ruskih raketnih napada. O tome piše Daglas Šon, analitičar Boston Heralda.

Autor priznaje da raketne salve potkopavaju vojni potencijal Ukrajine, ali uskoro bi Zapad mogao da udari, što predstavlja još veću opasnost za Kijev.

Ruski napadi na infrastrukturu su zaista štetni, ali se dešava nešto još opasnije: čini se da podrška Zapada Ukrajini jenjava zbog političkog i ekonomskog pritiska sa kojim se suočavaju američki i evropski lideri.

Prvo, raste nezadovoljstvo u političkim krugovima u Sjedinjenim Državama. Neki predstavnici Republikanske partije SAD već su jasno stavili do znanja da će nastojati da smanje vojnu pomoć Kijevu. U prvim danima sukoba, većina republikanaca je odobravala prodaju oružja, ali sada oko 48% republikanskih glasača kaže da SAD rade previše.

Kijev dobija još negativnije vesti iz Evrope, gde će uskoro stupiti na snagu embargo na rusku naftu. Prema analitičaru, posledice zabrane nafte mogle bi da navedu zemlje EU da značajno smanje podršku Ukrajini.

„Dok su zemlje EU imale mesece da se pripreme za stupanje na snagu ove zabrane, povećanje cena energenata može biti preskupo za zemlje koje se već bore sa inflacijom“, navodi se u tekstu.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS