calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

ZELENSKI: OVO JE ISTORIJSKI DAN – UKRAJINA UVEK VRAĆA SVOJE!

Objavio: RHT
12/11/2022 9:04 AM

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski oglasio se nakon što su ukrajinske trupe danas ponovo zauzele Herson, rekavši da je ovo bio “istorijski dan” i da ljudi u južnom gradu “nikada nisu izgubili nadu”.

Foto: Screnshot Youtube

„Nikada nisu odustali od Ukrajine. Nada za Ukrajinu je uvek opravdana – a Ukrajina uvek vraća svoje. Danas je istorijski dan. Vraćamo se u Herson. Od sada su naši branioci na prilazima gradu. Ali specijalne jedinice su već u gradu“, naveo je Zelenski.

On je rekao i da čak i kada grad još nije bio potpuno očišćen od prisustva neprijatelja, sami Hersonci su uklanjli ruske simbole sa ulica i zgrada i sve tragove boravka okupatora u Hersonu.

„Tako je bilo i u svim drugim gradovima koje su oslobodili naši branioci. Tako će biti i u onim gradovima koji još čekaju naš povratak. Ukrajina će doći svom narodu. I zahvaljujem se svakom vojniku i svakoj jedinici odbrambenih snaga koji sada omogućavaju ovu ofanzivnu operaciju na jugu. Apsolutno svi – od redova do generala. Oružane snage, obaveštajci, SBU, Nacionalna garda – svi koji su približili današnji dan Hersonskoj oblasti“, rekao je Zelenski.

Izvor: Nova

Tagovi:

  • Ukrajina
  • Zelenski
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS