calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM! UČESNICA RIJALITIJA OSTALA BEZ HONORARA! Kažnjena zbog prekršenog strogog pravila Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra bacila u trans navijače Hajduka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću plodove mora, hoću plodove tora! (VIDEO) Perete li čarape izvrnute naopako: Ukoliko to ne radite rizikujete oboljenje ISPLIVAO TAJNI SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MJESECA Kako će reagovati Ša? Jedna od najljepših žena zablistala u vjenčanici: Preskočila sam maskaru i crtanje obrva Maja žestoko udarila na Mionu! Stanislav pokušao da je zaustavi, ali… GORE DRUŠTVENE MREŽE MAJKU OD INDI UMALO STREFIO MOŽDANI UDAR, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE KĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? DRAMA KOD TRAVNIKA: Grom udario u prozor pod kojim je spavala beba (VIDEO) VELIKI USPJEH “FITNESS INSTAGRAMA”! Regionalna aplikacija postala globalni hit: Njeni kreatori potpisali ugovor sa svjetskom računarskom kompanijom ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO) Osumnjičeni za dječiju pornografiju doveden u Tužilaštvo: Već optuživan za sek**alno uznemiravanje studentica UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto!

“PRIJAVILA SAM SE NA IZBORU ZA MISS SRBIJE” Zejna otkrila da nije jedna od onih koje smatraju da je “važno učestvovati”

Objavio: RHT
19/06/2024 9:45 PM

Zejna otkrila tajnu

Pjevačica Zejna Murkić jedna je od pjevačica koje će večeras nastupiti na izboru za Miss Srbije, koji se ove godine održava u Beogradu.

Zejna otkrila tajnu/Foto: M.M./ATAImages

Pjevačica je na večerašnjem laskavom izboru otkrila nepoznate detalje iz prošlosti.

Naime, on se pred okupljene medijske ekipe, među kojima je i Hype, pojavila odlično raspoložena, a na samom početku obraćanja otkrila je jednu malo poznatu činjenicu o sebi.

– Prijavila sam na izbor za Miss Srbije kada sam bila baš mlada. Tada sam ušla u treći krug i tu sam ispala, ali, dobro, bar sam pokušala. Prijavilo me je društvo, čisto da se smijemo – priča Zejna, a na pitanje koju titulu bi danas ponela, kada bi se takmičila, istakla je:

– Bila bih “miss šarma”. Mislim da izgled bez karaktera ne ide nikako… – govori Murkićeva, te ističe da nije jedna od onih koje smatraju da je “važno učestvovati”:

– Ne volim samo da učestvujem, ali volim da smislim svoju pobjedu, pa, eto, furam tu neku svoju pobjedu – rekla je Zejna prisutnim medijima.

Čitajte i SITA SVE PRIZNALA Asmin joj se udvara! IMA DOKAZE! Stanija će poluditi kada sazna ovo (FOTO)

Sita Ahmić iznijela je šokantne detalje o Asminu Durdžiću.

Ona je preko Instagrama poslala jasnu poruku bivšem zetu. Sita, naime, tvrdi da joj se Asmin udvara i da joj piše poruke sa lažnog profila.

SITA SVE PRIZNALA

Rođena sestra popularne starlete je osula paljbu po vjereniku Stanije Dobrojević.

Raznorazni pokušaji debele rasplodne krmače koja sije djecu po svijetu i ostavlja. U pokušaju pisanja meni s raznoraznih profila u ime izmišljenih ljudi, tj. muškaraca koji mi nude ljubav, novac, avione, kamione. Aman krmačo mani me se, ja imam ljubav i sve šta meni treba, mene nikad neće navući sa jeftinim pričama. Tako da te spasim muke i pravljenja profila te pokušaja jeftinih – poručila je Sita.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS