calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

ZBOG RASKIDA OSTALA BEZ 100.000 EVRA! ZBOG BIVŠEG DEČKA STANIJI PROPAO PLAN!

Objavio: RHT
10/06/2022 5:00 PM

Ona je dobila ponudu da sada sa bivšim dečkom snima sopstveni rijaliti.

Instagram

Stanija Dobrojević ponovo uživa u slobodi otkako je raskinula vezu sa Markom Markovićem, međutim, iako je istakla da ovo najbolja odluka, zbog tog postupka je navodno ostala bez ozbiljne svote novca!

Ona je dobila ponudu da sada sa bivšim dečkom snima sopstveni rijaliti, gde bi pored honorara imali procenat i od reklama, sponzora, ali pošto je pukla veza, propao je i angažman, pa i Stanijin honorar od oko 100.000 evra!

– Stan koji završava je trebalo da posluži za rijaliti, od momenta useljenja, nabavke nameštaja, zajedničkog sređivanja, njihove ljubavi, svađa, svadbe, bukvalno bi se sve snimalo, s tim što bi oni po ugovoru imali mogućnost da neke momente ako požele izbace, i to je jasno definisano šta. Išlo se čak do momenta da se u naredna tri meseca organizuje venčanje, svadba, pa ako se beba desi, zapravo trudnoća, to je ono što ljudi gledaju. Za tri meseca snimanja je trebalo da dobije 100.000 evra, imala bi procenat od reklama, sponzora, odnosno oglasa, ali sad je sve to puklo! Ništa od para ni rijalitija. Postoji mogućnost da ona sama snima svoj šou, ali to je na dugačkom štapu. Tu se već “pobeglo” od prvobitne ideje, i svakako neće biti podjednako zanimljivo kao što su planirali. Tako da je sada sve na čekanju, pa ako se pojavi neka nova ideja, možda će i biti snimanja, ali zasad ništa. Stanija kaže da joj nije žao jer je između slobode i onog što joj srce kaže i para odabrala ovo prvo, a ima vremena da sama zaradi pare preko svojih drugih poslova – ispričao je izvor.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS