calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10

Konačan rezultat takmičenja namješten!? Zbog ovog snimka fanovi Evrovizije su uvjereni u to

Objavio: RHT
15/05/2024 11:59 AM

Konačan rezultat takmičenja namješten

Na Instagram stranici Evrovizije objavljen je video u kojem su prije finala zatražili od takmičara da predvide pobjednika, a većina koja ga je pogledala smatra da je tu dokaz da je takmičenje namješteno.

Konačan rezultat takmičenja namješten / Foto: Profimedia

Konačan rezultat takmičenja namješten / Foto: Profimedia

Snimak je pogledan više od milion puta za samo 15 sati, a svi takmičari koji su prikazani za pobjednika su odabrali Švajcarsku.

Konačan rezultat takmičenja namješten

“Pitali smo naše takmičare da predvide pobjednika. Jesu li ‘provalili kod’?”, referirajući se na samu pjesmu pobjednika koja nosi naziv “The Code”.

View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Iako su na snimku izdvojeni samo oni koji su pogodili pobjednika, zbog velikog broja umjetnika koji su predvidjeli Nema fanovi smatraju da je takmičenje namješteno.

“Niko nije odabrao bilo koga drugog osim Švicarske?”, upitao je jedan od korisnika ispod videa.

Snimak je bio razlog da mnogi povjeruju da je takmičenje namješteno: “Ovaj video je dokaz da je Eurosong namješten”, “Vrlo prirodno i neisforsirano”, “Koliko su plaćeni?”, “Nepolitički”, “Znači bio je lažni pobjednik čak i prije finala”.

Podsjetimo, predstavnik Švajcarske Nemo pobijedio je s pjesmom “The Code”, iako su kladionice i gledaoci očekivali pobjedu hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Pročitajte i: Otvoren Filmski festival u Kanu: Meril Strip dobila počasnu nagradu.

Filmski festival u Kanu službeno je otvoren u utorak navečer. Kada su slavne osobe ušetale crvenim tepihom u raskošno pozorište “Grand Theatre Lumiere”.

Otvoren Filmski festival u Kanu / Foto: Platforma X

Foto: Platforma X

Meril Strip (Meryl Streep) je uručena počasna Zlatna palma.

Glumačkoj ekipi francuske komedije i uvodnog filma festivala Drugi čin, pridružio se ovogodišnji žiri na čelu s rediteljicom Gretom Gervig (Gerwig). 

Uoči ceremonije, francuski pjevač Zaho de Sagazan izveo je “Modern Love” Dejvida Bouvija (David Bowie). U čast crno-bijeloj plesnoj sceni iz filma Frances Ha.

Više pročitajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Klix/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS