calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

ZBOG OVA DVA DOKAZA ZORAN JE PROGLAŠEN KRIVIM!

Objavio: RHT
22/07/2022 5:59 PM

Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, a nakon što je proglašen krivim, presuda je detaljno obrazložena.

U analizi koja je trajala oko 20 minuta, navedeno je da je njegov mobilni telefon pokazao sve suprotno od onoga što je on tokom sudskog procesa rekao o svojoj lokaciji kobnog 2. aprila 2016. godine.

Marjanović je tvrdio da nije silazio u kanal, ali je sadržaj blata na njegovim pantalonama poklapa se sa blatom koje je nađeno u kanalu, na mestu na kojem je pronađeno telo nesrećne Jelene.

Dakle, blato i analiza baznih stanica presudili su Marjanoviću, a pored toga nema ni logičnog podudaranja u njegovim određenim iskazima.

Škulićeva je prilikom izricanja presude rekla da je nesumnjivo dokazano da je Marjanović iskoristio poverenje svoje supruge i ubio je na svirep i podmukao način kako je opisano u optužnici.

Optuženi i žrtva su u pratnji svoje maloletne ćerke došli na nasip kobnog dana kako bi Jelena rekreativno trčala na nasipu, a da su on i ćerka otišli da šetaju. Žrtva se popela na nasip i počela da trči, ali je Zoran ubrzo krenuo za njom i sustigao je.

Tada joj je naneo brojne povrede u predelu glave tupim predmetom, dok je ona bežala i pokušala da se spasi. Bio je ovo isplaniran zločin jer Jelena nije osećala strah da joj preti opasnost jer je bila sa suprugom i detetom. Treba napomenuti da je Zoran svesno ugasio telefon pre nego što je izvršio krivično delo kako bazne stanice ne bi mogle da ga lociraju u trenutku zločina.

Izvor: Pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS