calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA ČUJETE OVU CIFRU! Nikolina Pišek je prodala luksuznu vilu svog muža

Objavio: RHT
13/10/2022 2:00 PM

Voditeljka Nikolina Pišek par meseci nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, odlučila je da proda luksuznu vilu u prstonici Hrvatske koju su zajedno izgradili.

Instagram.com/nikolina_pisek

Navodi se da je Pišekova za samo 48 sati od objave oglasa uspela da proda nekretninu za koju je uzela blizu dva miliona evra.

– Velelepno zdanje koje se nalazi u zagrebačkim Šestinama, na površini od 420 kvadrata, pravljeno po poslednjim tehnologijama i spada u “pametne kuće”, našlo je svog kupca ubrzo nakon objavljivanja oglasa – navodi izvor blizak voditeljki i dodaje šta je sve stajalo u oglasu:

– Jedinstvena kuća smeštena je u mirnoj ulici i ima predivnan pogled i bazen. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima i tehnologijom, od alustolarije preko grejanja putem toplotne pumpe, podnog grejanja, postavljenog po celoj površini kuće, smart house sistema, priprema za solarne panele, do podnih obloga po celoj površini kuće.

Povodom prodaje kuće oglasio se i voditeljkin svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof:

– Kuću je prodala za četiri miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji i samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 – izjavio je Miša.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS