calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI!

Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići

Objavio: RHT
05/07/2024 1:44 PM

Završeno saslušanje komšija male Danke

Živanka i Rade Trajković iz Banjskog Polja svjedočili su danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru o ubistvu Danke Ilić (2).

Završeno saslušanje komšija male Danke /Foto: Hype

Završeno saslušanje komšija male Danke /Foto: Hype

Nakon nešto više od sat vremena svjedoci, bračni par je izašao iz tužilaštva.

Završeno saslušanje komšija male Danke

U jedan glas su rekli da su ostali pred prvobitnim iskazima. Da su u tom trenutku bili iza kuće i da ništa nisu ni vidjeli ni čuli.

Na pitanje novinara kako im je bilo da gledaju roditelje djevojčice rekli su da će o tome ipak ćutati.

Prema iskazu osumnjičenog Dejana Dragijevića on je dijete ubio 26. marta. Pored njega je bio i kolega Srđan Janković. Tijelo su istog dana prevezli na deponiju, ali su ga premještali. Janković je sve ovo negirao dva puta u tužilaštvu…

Ništa više ne mogu da kažem”

Trajkovići su inače komšije porodice Ilić.

Sve što je sam imao da kažem, već sam rekao. Ništa više ne mogu da kažem”, rekao je Rade Trajković.

Foto:Hypetv

On je objasnio da je samo ponovio ono što je već rekao policije.

Na pitanje novinara, kako se osjećao povodom toga što su roditelji Danke Ilić bili prisutni na saslušanju, rekao je da će to zadržati za sebe.

Dalibor Jović, koji je na dan nestanka djeteta džogirao pored deponije na kojoj su bili osumnjičeni, nije otkrio mnogo.

Foto:Hypetv

U cilju istrage ne smijemo da pričamo ono što smo rekli pred Javnim tužiocem. Izjavu sam dao u policiji i moram da apelujem za malo korektnije izvještavanje, pošto su pojedini mediji naveli da sam ja neki ključni svedok koji je video svašta. Jednostavno, to nije istina i pojedini mediji dovode svjedoke u situaciju da trpe razne uvrede i kritike na društvenim mrežama i portalima”, poručio je Jović.

Podsjećamo, osumnjičeni D. D. koji je priznao zločin, zatražio je ponovno saslušanje preko svog branioca. Datum saslušanja još nije određen.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS