calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO)

ZATRUDNELA SA ČOVEKOM KOJI JE SILOVAO: Poznata glumica konačno progovorila i otkrila detalje jezivog događaja

Objavio: RHT
30/07/2022 7:30 PM

Glumica Ešli Džad doživela je veoma traumatično iskustvo kao mlada, kada ju je jedan muškarac silovao, međutim nakon toga je još dva puta prošla kroz isti pakao, a ona je svoju životnu priču podelila sa celim svetom.

FOTO: youtube

Ona je u utorak, u podkastu “Isceljivanje sa Davidom Keslerom”, rekla kako je smogla snage i našla se sa svojim silovateljem želeći da “čuje njegovu stranu priče”, a uprkos velikoj napetosti i brizi razgovor je imao srećan epilog, te su Ešli i silovatelj “završili u stolicama za ljuljanje sedeći zajedno pored potoka”.

Glumica je naglasila i da joj je ovaj čovek rekao da se pokajao, što je njoj bilo veoma značajno.

– Želela sam da podelim tu priču jer postoji mnogo načina za izlečenje od tuge i važno je podsetiti slušaoce – rekla je Ešli.

Ona je prvi put o silovanju govorila 2011. godine u svojoj knjizi “Sve što je gorko i slatko”, a kasnije se javno zahvalila i svojoj terapeutkinji koja joj je pomogla da se izbori sa barijerama i problemima kroz koje je prolazila.

Pročitajte i: OVO JE DVORAC JANINOG SVEKRA OD 10 MILIONA Jana nije morala da radi, zbog ovolikog bogatstva može samo da uživa! (FOTO)

– Devet godina nakon mog oporavka, mogu da odem dalje i kažem da moja “priča” nije “moja priča”. To je nešto što Viša sila (za mene je duhovnost bila vitalna u ovom isceljenju) koristi kako bi mi omogućila milost i privilegiju da pomažem drugima koji su još uvek povređeni i i možda da ponudim deo obrazovanja, svesti i akcije našem svetu – napisala je tada u eseju za Mic com.

Da bi priča bila još neverovatnija, glumica je priznala i da je čak posle jednog silovanja, ostala i trudna.

– Silovatelj, koji je iz Kentakija, kao i ja, a ja sada živim u Tenesiju, ima pravo očinstva u Kentakiju i Tenesiju. Morala bih da budem roditelj zajedno sa svojim silovateljem – objasnila je Džadova svojevremeno i rekla kako je zahvalna što je tada mogla legalno i bezbedno da abortira.

BONUS VIDEO:

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS