calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

ZAŠTO PRIJETE PORODICI BIVŠE UČESNICE RIJALITIJA? “Ne smije im faliti dlaka s glave”

Objavio: RHT
20/08/2024 5:20 PM

ZAŠTO PRIJETE PORODICI

Jovana Cvijanović bijesna nakon neprijatnosti koju su doživjeli njeni!

Foto: MUP RS

Bivša učesnica rijalitija, pjevačica Jovana Cvijanović razotkrila je nekoliko poznatih ličnosti u rijalitiju s kojima je imala aferu. Poslije završetka prethodnog rijalitija sačekali su je problemi jer je saznala da su njeni roditelji doživljavali neprijatnosti zbog toga. Iako još zvanično nije dobila nijednu tužbu.

ZAŠTO PRIJETE PORODICI

Podsjećanja radi, Jovana je spomenula nekoliko pjevača s kojima je navodno imala aferu. Kao i jednog našeg reprezentativca, zbog čega su je mnogi kritikovali u “Beloj kući”.

Republika
Jovana Cvijanović otkrila da prete njenoj porodici

– Nije niko od njih kontaktirao sa mnom, nikakvu tužbu nisam dobila. Moja porodica jeste dobila neke prijetnje. To moram da kažem, neću reći od koga. Samo mogu da poručim toj osobi da mojoj porodici ne smije dlaka s glave da fali. – rekla je Jovana, a na pitanje da li se čuje s bivšim dečkom reperom MC Stojanom, odgovorila je:

– Nisam se čula s njim, ali novost je da me je odblokirao na Telegramu. Napredujemo!

Smatra da je njegova veza sa mladom pjevačicom Zoranom Mićanović bila isključivo marketinški trik.

“Ne vjerujem da su zajedno

– Koliko znam, oni nisu u odnosu, nisu ni bili. To je bilo zarad marketinga, s obzirom na to da imaju duet zajedno. Pogotovo kada sam vidjela njihove zajedničke klipove, to mi je bilo, iskreno, smiješno. Znajući njega. Ne vjerujem da su zajedno, garantujem da i nisu bili u vezi – samouvjereno je rekla Jovana za srbijanske medije.

Pročitajte i: Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS