calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mi ovakav rijaliti nećemo emitovati: Saša Mirković postavio pitanje ko to podržava i promoviše nasilje? NOVINARKA DNEVNIKA SE ONESVIJESTILA VEČERAS Drama u programu uživo (VIDEO) Održano prvo ročište! Maloljetni K.K. i porodice žrtava oči u oči?! Pronađeno tijelo muškarca, bol i tuga! Spasioci na velikim mukama! (VIDEO) Marija Kulić kipti: Miljana je loše zbog vas! Zola joj nikad više ne smije prići! Haos Hasan Salihamidžić donirao 20.000 KM za obnovu škole u rodnoj Jablanici Astrolog sve otkriva: Aneli je kod turbeta 7 braće tražila muško dijete? PO NJEMU SE NIŠTA NEĆE ZVATI: Milica bebi mijenja i IME i PREZIME, njena nova objava s ULTRAZVUKA otkriva još jednu TAJNU (FOTO) Molim se za sve moje komšije! I kamen bi zaplakao, ispovijest heroine Lejle Zahilić! Ekskluzivno! Osuđen progonitelj Nataše Bekvalac: Ucjenjivao je i prijetio joj smrću Stanislav Krofak: Ulazim za 200 hiljada, želim Mionu još jednom pogledati u oči! Sha je curica! UEFA dodijelila arbitra za meč BiH i Njemačke: Francuz dijeli pravdu u Zenici Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO)

Zašto je Pi Didi prestao pozivati prinčeve Vilijama i Harija na zabave: Evo šta im je zamjerio

Objavio: RHT
08/10/2024 3:30 PM

Zašto je Pi Didi prestao pozivati prinčeve Vilijama i Harija na zabave

I Vilijam i Hari su bili redovni u klubovima/YouTube

Uhapšeni muzički mogul Šon Kombs (Sean Combs), poznat kao Didi (Diddy), centralna je tema naslova u svjetskim medijima poslije brojnih optužbi na njegov račun. Mnoge poznate ličnosti povezane su sa njim otkako su sva njegova navodna djela posljednjih decenija izašla navidjelo, a većina njih se ili predstavljaju i sami žrtvama, ili se brani ili su, pak, odlučili da šute.

Zašto je Pi Didi prestao pozivati prinčeve Vilijama i Harija na zabave

Mnoga velika imena su spominjana i na spisku, a među njima su i poznati članovi britanske kraljevske porodice, prinčevi Vilijam (William) i Hari (Harry), koji su često bili pozivani na njegove kontroverzne zabave.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Access Hollywood (@accesshollywood)

Kraljevska porodica

Naime, autor i poznavalac kraljevske porodice Kristofer Andersen tvrdi da je Didi prestao da poziva braću na svoje zabave nakon što su se „smirili” i postali porodični ljudi. Njihova imena se povezuju sa Didijem otkako se ponovo pojavio intervju iz 2011. u kojem je reper rekao da želi da “dovede braću na svoje zabave”.

– Didi je zvao i Vilijama i Harija kada su bili mladi i upali u nevolju. Očigledno je da su prinčevi tada bili na naslovnim stranama. Jer su bili redovni na ludim zabavama u noćnim klubovima širom Londona. Didi ih je zvao, ali su oni mudro odbili pozive, neposredno prije nego što su Vilijam i Kejt vjerili. Didi je “primio” poruku i prestao da ih zove oboje – kaže Andersen i dodaje:

– I Vilijam i Hari su bili redovni u klubovima i lako su mogli da prihvate poziv na njegove zabave. Ali zahvaljujući ljudima iz palače izbjegli su “metak”.

Vjeruje se da je Kombs sreo prinčeve kada je nastupio na dobrotvornom koncertu u čast njihove pokojne majke, princeze Dajane (Diana), 2007. godine. Odakle su fotografije koje se pojavljuju u svim medijima.

Tokom pojavljivanja u emisiji Graham Norton 2011, Kombs je otkrio da je zvao prinčeve.

– Više ne – rekao je Norton, napominjući da se Vilijam oženio. Pa je zamolio Kombsa „da ne pokvari kraljevsko vjenčanje“, a Kombs je bio kratak i oštar:

Uhapšen prošlog mjeseca

– Vjerujte mi, oni više nisu na spisku gostiju.

Poznati reper je priređivao ekstravagantne zabave koje su privlačile mnoga slavna imena. Ali su te večeri sada pod intenzivnom istragom otkako je Komb uhapšen prošlog mjeseca i optužen za reketarenje, zavjere, seksualnu trgovinu i podvođenje i prostituciju.

1000 boca ulja

Upadom FBI-a u njegovu kuću u martu ove godine otkriveno je 1.000 boca maziva i ulja za bebe . Koje su navodno korištene tokom njegovih „ludih“ zabava. On, očekivano, negirao svaku krivicu dok sjedi u pritvorskom centru Metropolitan Detention Center u Bruklinu.

U međuvremenu, teksaški advokat Toni Bazbi (Tony Buzbee) najavio je tokom konferencije za novinare da zastupa 120 pojedinaca u vezi sa navodnim incidentima koji se protežu decenijama unazad za seksualno zlostavljanje više od dvadesetak maloljetnika. Uključujući i 9-godišnjaka.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS