calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene…

Zarad karijere sve: Glumicu sa 19 godina terali da spava sa Leonardom Dikaprijem

Objavio: RHT
13/02/2023 7:15 PM

Američka glumica prisetila se saveta svog menadžera koji joj je dao kad joj je bilo samo 19 godina.

Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Američka glumica Miša Barton proslavila se ulogom tinejdžerke Marise Kuper u seriji ‘O.C.‘, a sada je sa 37 godina, odlučila da progovori o tome kako joj je, kad je imala samo 19 godina, savetovano da spava sa slavnim glumcem Leonardom Dikaprijem kako bi joj karijera procvetala.

Njemu je tada bilo 30 godina, a njen menadžer Krejg savetovao joj je da spava sa njim.

“Za dobrobit tvoje karijere, idi i spavaj sa tim čovekom”, rekao joj je tada Krej. Ipak, Miša baš i nije bila zainteresovana za tu ideju:

Foto: Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia

“Nema li Leo 30 godina ili tako nešto?”

Ova vest je procurila u javnost upravo nakon što je Leo počeo da se povezuje sa 19-godišnjom manekenkom Eden Polani. Njih dvoje su viđeni kako sede jedno do drugog na jednoj zabavi te su odmah počela šuškanja da tu ima nečeg više.

Dikaprio je inače poznat po tome da izlazi sa djevojkama do 25 godina, a sa poslednjom ozbiljnijom devojkom Kamilom Morone prekinuo je baš kad je prešla tu starosnu granicu.

Izvori bliski glumcu nedavno su negirali natpise da je u vezi sa 19-godišnjom manekenkom.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS