calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec

Zapaljen automobil policajcu u Bileći

Objavio: RHT
24/06/2024 1:30 PM

Zapaljen automobil policajcu u Bileći

Automobil koji je u vlasništvu policajca zapaljen je sinoć u Bileći.

Zapaljen automobil policajcu u Bileći  / Foto: Pixnio
Foto: Pixnio

Policajcu u Bileći zapaljen automobil


Navodno, riječ je o mladom policajcu, koji živi u Bileći.

Inače, iz Policijske stanice Trebinje su sapštili da je danas bilećkoj policiji prijavljeno da je izbio požar na automobilu. 

Uviđajem je utvrđeno da je automobil posut zapaljivom tečnošću i namjerno zapaljen i da je u vlasništvu policijskog spužbenika, naveli su iz Policijske uprave za “Srnu”.

Dodaju da su uviđaj uradili pripadnici Policijske uprave Trebinje i u toku je rasvjetljavanje krivičnog djela oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari.

Teška nesreća kod Nevesinja: Poginula djevojka (18)

Pročitajte i: Teška nesreća kod Nevesinja: Poginula djevojka (18).

oja se sinoć dogodila na regionalnom putu Nevesinje – Pridvorci smrtno je stradala 18-godišnja djevojka, a dvije su povrijeđene.

Teška nesreća kod Nevesinja / Foto: MUP RS

Teška nesreća kod Nevesinja / Foto: MUP RS

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, kako piše Hercegovina.info, automobil u kojem su bile djevojke iz Nevesinja prevrnuo se na Moljevom brdu…

Više saznajte OVDJE.

Ispalili vatromet sa jahte i zapalili šumu

Pročitajte i: Ispalili vatromet sa jahte i zapalili šumu: Uhapšeno 13 osoba.


Grčke vlasti uhapsile su 13 osoba, nakon što je vatromet ispaljen s jahte izazvao šumski požar na ostrvu u blizini Atine, dok se zemlja suočava s novom sezonom smrtonosnih ljetnih požara.

Foto: Pixnio

Gradonačelnik ostrva Hidra izrazio je “bijes” nakon što je požar podmetnut kasno u petak i obećao pravne mjere protiv odgovornih. Desetine šumskih požara u Grčkoj ove sedmice odnijeli su najmanje jedan ljudski život.

Posljednji požar “izazvao je vatromet ispaljen s broda i spalio je jedinu borovu šumu na ostrvu na mjestu koje je teško dostupno i nema ceste”, objavio je Hidrin vatrogasni tim na Facebooku.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Srna/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS