calendar

Petak 5. Jul, 2023

U TOKU NOĆI: U Sarajevu zapaljen automobil repera Bube Corellija

Objavio: RHT
26/03/2024 7:40 PM

Zapaljen automobil Bube Corellija

U ranim jutarnjim satima u utorak je došlo do požara na automobilu poznatog sarajevskog repera Amara Hodžića, odnosno Bube Corellija.

Zapaljen automobil Bube Corellija/ Foto: avaz.ba

Automobil je zapaljen u ulici Kolodvorska oko 2:55 sati. Kako je potvrđeno iz MUP-a KS, Buba Corelli je nadležnoj policijskoj upravi prijavio da je došlo do oštećenja na njegovom automobilu.

Vatra je oštetila lijevi retrovizor i lijeva vrata automobila, a o svemu je obaviješteno Kantonalno tužilaštvo KS, piše avaz.ba.

Čitajte i “SRCE ZA DJECU OBOLJELU OD RAKA”: Jala Brat i Buba Corelli donirali 50.000 KM

Nevladina organizacija “Srce za djecu oboljelu od raka” objavila je na društvenim mrežama da su ih posjetili bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli te da su ovoj organizaciji donirali 50.000 KM.

Foto: Instagram

Na svom službenom Facebook profilu otkrili su kako ovaj dvojac godinama pomaže organizaciji “Srce za djecu oboljelu od raka”.

“Ovaj put su učinili isto i mnogo više. Obradovali su djecu i roditelje svojom posjetom u Roditeljskoj kući. Uveselili ih poklonima. Pored svog prisustva, u ovom mjesecu dobročinstva, sa sobom su donijeli i dobro djelo, donaciju u iznosu od 50.000 KM. Ovom donacijom su obezbijedili sigurno funkcionisanje jednog apartmana u Roditeljskoj kući i nabavku lijekova, te ostalih medicinskih potrepština, usluga i zahvata koje naša djeca budu trebala u narednom periodu”, napisali su iz Organizacije te se zahvalili bh. muzičarima.

“Divno je imati ovakve prijatelje pored sebe”, zaključili su objavu koja je u samo nekoliko sati pokupila više od hiljadu lajkova.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS