calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce Poznata glumica prvo bankrotirala, pa zaradila veliki novac na sajtu za odrasle STANISLAV LJUBOMORAN ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Nudi NOVU ŠANSU (FOTO) Osuđena majka jer je primorala kćerku da se uda za muža koji je ubio ANITA ZAVRŠILA U POLICIJI! Pravi joj pakao od života! Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka “PRESTANI UCJENJIVATI MOJE DIJETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović (FOTO) Jamala prevarila djevojka: Sve snimljeno (VIDEO)

ŽAO MI JE ŠTO DETE NISAM NAPRAVIO IZ PRVE… Gastoz priznao da je napravio velike propuste u životu, pa progovorio o SUICIDU! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/06/2021 1:31 PM

Prvi jutjuber, bivši učesnik rijalitija I jedan od najaktuelnijih ličnosti Nenad Marinković Gastoz bio je gost premijerno u emisiji ,,Red Zone”, a koja će se emitovati svakog ponedeljka u 22h na Hype televiziji.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Gastoz je pričao o svom životu, novitetima, turbulentnim odnosima sa svojim emotivnim partnerkama. Međutim, prisetio se I svog detinjstva koje ga je inspirisalo da I danas niže uspehe. Tim povodom ga je voditeljka Katarina Ristić upitala o čemu je maštao kad je bio mali, na šta je jutjuber odgovorio veoma emotivno:

Katarina Ristić i Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

,, Pričao sam sa Tozlom o tome, njegov tata je rekao čim oseti prvi aplauz to će biti to. I stvarno je tako. Prvi aplauz je nešto neverovatno. Kad sam bio na kao klinac na kastingu u pozorištu prijavio sam se i kad sam dobio prvu ulogu pao je prvi aplauz. Prvi jutjuber, prvi put uđem u rijaliti i pobedim, prvu pesmu izbacim odmah bude hit. Jedino mi je žao što dete nisam napravio iz prve… Motiviše me kad sam u centru pažnje, volim publiku. Kad sam sam, imam suicid – rekao je kroz smeh Gastoz“.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS