calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac

ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE! Koji horoskopski znakovi ne znaju da vole!?

Objavio: RHT
20/12/2023 10:00 PM

Postoje određeni znaci Zodijaka koji, iz različitih razloga, često teško osjećaju ljubav ili je doživljavaju na specifičan način. Ovo su znakovi koji mogu djelovati distancirano ili rezervisano u emotivnim situacijama. Hajde da istražimo kako se ponašaju ovi horoskopski znaci kada je riječ o ljubavi i vezama.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i fokusiranosti na karijeru. Ponekad mogu zanemariti emotivne aspekte života, što ih čini manje sklonim prepoznavanju ili izražavanju ljubavnih osjećanja.

Vodolija

Vodolije su često sklone racionalnom razmišljanju i analizi, što može otežati prepoznavanje ili doživljavanje dubokih emotivnih veza. Ponekad se fokusiraju na šire društvene ciljeve umjesto na intimne odnose.

Rak

Iako je Rak uopšteno povezan s emocionalnošću, može se suočiti s izazovima u prepoznavanju i izražavanju ljubavi ako se osjeća nesigurno ili ranjivo. Ponekad se povlače u svoj oklop kako bi zaštitili svoja osjećanja.

Vaga

Vage mogu biti sklone balansiranju između različitih opcija, uključujući i ljubavne. Ponekad se odlučuju za površne veze umjesto dubokih emotivnih angažmana, što može stvarati utisak da ne osjećaju ljubav duboko.

Strijelac

Strijelčevi su često usmjereni na avanture i istraživanje, a ljubavna veza može biti manje prioritetna za njih. Ponekad se osjećaju ograničeno ili neudobno u previše emotivnim situacijama.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS