calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: E živote moj, da mi je sad ponovo malo otići do Neuma! “OPERI, PA PROSTRI” (VIDEO) Indira se ne odvaja od bivšeg muža: Ne obećavam da ću te usrećiti na ovom svijetu Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA! “Sklepaj nekoj dijete, da se ostvariš kao roditelj!” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM! “Tvoju Mionu su punili lijepo” Od supruge gola slika, od Voksa posebna pjesma: Majkl Daglas je sretnik Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik: Formirane kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo “ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! (VIDEO) Dnevni horoskop za ponedjeljak, 30. septembar 2024: Bikovi izgubili u idejama i vizijama, Rakovi svode račune, Vage u konfuziji, a Vi? “E SAD ĆU DA KAŽEM PRAVI RAZLOG RASKIDA!” BAKA PRASE i ANJA BLA se SVAĐAJU UŽIVO tokom emisije “CarCast sa Va Vanom” MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pozlilo mi je…”On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Stvarno si slatka do neba! SULTAN ODUŠEVLJEN OVOM “NOVOM” DJEVOJKOM

ZADRUGARI NE PRESTAJU DA PRAVE HAOS Neca i Car u žestokom sukobu, Lazić sasuo cimeru sve u lice: TI SI MORALNO DNO!

Objavio: RHT
23/01/2023 10:15 PM

Rijaliti učesnik Nenad Lazić Neca novi je vođa stanara Bele kuće.

Foto:Printscreen

Lazić je u toku podele budžeta obrazlagao zbog čega je Filipu Caru dao mali budžet.

– Ja tebe znam od “Zadruge 4”. Promenio si se, agresivniji si, ne poštuješ ovu kuću. Vidim te samo za noćne emisije. Mislim da si dosadio sa istim pričama sa Majom i Aleksandrom. Spavaš, jedeš, je*** i to je to. Smatram da si harizmatičan, a tvoj rijaliti može da se svede na druge stvari osim na vređanje devojaka. Mislim da si ušao spreman. Igraš igrice, ostvario si sve ciljeve. Ušao si da rasturiš vezu Maje i Bilala i Dejana i Aleksandre, i da uđeš u odnos sa Milicom u inat Mensuru. Ne odgovaraš mi kao ličnost, dosta si kontradiktoran. Mnogo si agresivan, gledaš ljude sa visine. Čak si prvi pao verbalno da se obračunavaš sa Valentinom – kazao je Neca.

– Ja mislim da si ti mali gargamel. Hvala ti na malom budžetu. Ne želim te dodatno stresirati, vidim da si sav znojav. Meni je dovoljno ovih 2000 dinara – žestoko mu je odbrusio Car.

– Po mom mišljenju toliko vrediš 2000 dinara. Ti ovde pričaš polnim organom, toliko i vrediš, ti si moralno dno – dobacio je Neca.

– Ja ovde mogu da biram šta ću biti o svom učešću za razliku od mnogih, da li ću biti sa devojkama ili ne, to je moja stvar – rekao je Filip.

Nakon toga nastala je velika svađa i uvrede su pljuštale sa obe strane.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS