calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kačavenda žestoko kažnjena: Ovako je reagovala U Sarajevu uhapšene dvije džeparošice: Na tramvajskom stajalištu ukrale novčanik Kinezu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan i njegova porodica odgovarili na čudna pitanja: Fatima otkrila veliku tajnu (VIDEO) ANELI BLJUJE VATRU! Oplelela po Asminu i Staniji, pa udarila i na Maju! ZAŠTO JE JANJUŠ POBJEGAO IZ BEOGRADA? Na ovom mjestu pronašao idealan štek (FOTO) SKANDAL NA IGRAMA 2024. U PARIZU: Olimpijci završili u bolnici OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) VJERUJE DA JE NEKO DRUGI KRIV! Prenio objavu da je živa i zdrava u Dizeldorfu IVAN JAVNO STARTOVAO ANELI: Otkrio gdje su imali tajni susret i šta je dobio od nje! HAOS U NAJAVI RASKINULI INDI I ZORAN MARJANOVIĆ?! Otkriveni svi detalji Maja i Stanislav otvoreno razgovarali o svadbi! ORGANIZOVANO TAJNO VJENČANJE U CRNOJ GORI?! (FOTO) Dnevni horoskop za utorak, 6. avgust 2024: Ovnovi raspoloženi za svađu, Rakovi moraju pripaziti na ishranu, Škorpijama emotivno težak dan ”Na svijetu nisi bio sam, putuj spokojan!” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: “VELIKI SI, BRATE” (FOTO) Od 8:30 sati tramvaji voze samo na relaciji Čengić Vila – Ilidža DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! Šta treba raditi ako je seks u braku ili vezi zaista loš? Armand Duplantis u Parizu srušio svjetski rekord u skoku s motkom

ZADNJICA SAMO ŠTO NE ISPADNE: Skinula se POZNATA PEVAČICA!

Objavio: RHT
08/02/2022 9:00 PM

O fotki Aleksandre Mladenović svi bruje!

Pevačica Aleksandra Mladenović podelila je fotografiju koja je odmah izazvala mnogo pažnje, budući da je u prvom planu njena ogromna zadnjica.

 

Aleksandra se fotografisala u spa centru, a pozirala je na ivici bazena u minijaturnom belom bikiniju.

Ono što su svi odmah primetili je njena pozadina, te su pratioci u velikom broju počeli da komentarišu pomenutu fotografiju, a neki čak sumnjaju da je pevačica hirurškim putem uvećala svoje atribute.

– Je l’ ti ovo plastična zadnjica? – glasio je jedan komentar.

Aleksandra za sada nije odgovarala na ove komentare.

IZVOR: ESPRESO.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS